Hava Durumu

Eşini hastaneye götüren Suriyeli dehşet saçtı! Doktora saldırdı, burnunu kırdı...

İzmir'de hamile eşini hastaneye götüren Suriyeli dehşet saçtı. "Benim karıma erkek doktor bakamaz" diyerek erkek doktora saldırdı, burnunu kırdı.

Haber Giriş Tarihi: 01.12.2022 11:25
Haber Güncellenme Tarihi: 01.12.2022 11:34
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.webursa.com
Eşini hastaneye götüren Suriyeli dehşet saçtı! Doktora saldırdı, burnunu kırdı...

Sağlık çalışanlarına karşı karşıya kaldıkları şiddet olaylarına İzmir'de bir yenisi eklendi. İzmir S.B.Ü tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi Kadın Hastalıkları ve Doğum biriminde görevli Asistan Dr. M. Furkan Balcı, Suriye uyruklu şahsın saldırısına uğradı.

BURNUNU KIRDI

Eşinin randevusunun erkek bir doktora verildiğini öğrenen Suriye uyruklu A. K.  doktor Furkan Balcı'nın burnunu kırdı. 

Saldırının ardından hastanenin kulak-burun-boğaz servisine kaldırılan Balcı’nın ameliyat olduğu ve kafa travması sebebi ile bir süre gözetim altında tutulacağı öğrenildi.

İzmir S.B.Ü. Tepecik Kadın Doğum Hastanesi 4 numaralı Jinekoloji polikliniğinde erkek doktora muayene olmak istemediğini beyan eden bir kadın hasta, muayene olmadan dışarı çıktıktan sonra, sonradan eşi olduğu öğrenilen şahsın(A.K.) önce kapıyı yumrukladığı ve ardından asistan doktor Mücahit Furkan Balcı’nın kapıyı açması üzerine "Benim karıma erkek doktor bakamaz" diyerek yüzüne yumruk attığı öğrenildi.

GÖZALTINA ALINDI

Saldırgan, güvenliklerin koruma kalkanı içerisinde önce güvenlik odasına alındı ve ardından olay yerine gelen polis ekipleri tarafından karakola götürüldü.

HEKİM BİRLİĞİ'NDEN İŞ BIRAKMA KARARI

Hekim Birliği Sendikası tarafından 1 Aralık'ta (yarın) iş bırakma kararı alındığı açıklandı.

Yapılan açıklamada "Son günlerde artan hekime şiddet terörü sebebiyle büyük bir üzüntü ve öfke içerisindeyiz. Muayene süreleri yetersizliği yanında ek randevuların yarattığı kaotik ortamla şiddet tetiklenmektedir. Tepecik EAH'de terörü kınamak için 01.12.2022 tarihli iş bırakma kararı alınmıştır" ifadelerine yer verildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.