Hava Durumu

Her detayı dehşet! Genç kadını elektrik ustası bu halde buldu...

İzmir'de yaşayan 28 yaşındaki devlet memuru kadın, 2 yıldır kendisine saplantılı şekilde takılan şahıs tarafından dehşeti yaşadı. Evinden taşınmak üzere olan genç kadın, saplantılı şahsın cinsel istismarına uğradı. Daha öncede çeşitli suçlardan kaydı olduğu öğrenilen şüpheli E.Y., 12 yıl hapis cezasına çarptırıldı.

Haber Giriş Tarihi: 14.01.2023 16:52
Haber Güncellenme Tarihi: 14.01.2023 16:52
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.webursa.com
Her detayı dehşet! Genç kadını elektrik ustası bu halde buldu...

İzmir'in Bayraklı ilçesinde devlet memurluğu yapan 28 yaşındaki 1 çocuk annesi D. T., 2 yıldır kendisine saplantılı olan şahıs tarafından hayatının kabusunu yaşadı. 2015 yılında evlilik yapan ve bu evliliğinden bir oğlu olan D. T., sonrasında eşiyle anlaşmalı olarak boşanarak kendisine yeni bir hayat kurdu. İddiaya göre, 2020 yılında bir başkasıyla daha hayatını birleştirme kararı aldı.

Ancak 2. evliliğinin henüz 20. gününde kıskançlık yüzünden şiddet gördü, darp edildi. Evden ayrılıp boşanma kararı aldı. Boşanma davası bitince bu kez peşine 2. evliliğinin bitmesine sebep olan eski eşinin arkadaşı saplantılı aşığı takıldı.

"DEFALARCA ŞİKAYETÇİ OLDUM"

İddiaya göre saplantılı aşık D.T.'ye adeta hayatı zehir etti. Telefon numarasını alıp günlerce taciz etti, sosyal medya hesaplarından hatta evinin yakınlarına gelip takip etti. Defalarca şikayetçi oldum diyen D.T; "Ne yaptımsa peşimi bırakmadı. Kendi gözünde beni inanılmaz bir yere çıkarmış.

Sürekli mahallede iş yerimde karşıma çıkmaya başladı. Çok korkmaya başladım. Belki dedim, ulaşırsa konuşursa peşimi bırakır dedim. Konuşmayı denedim bir süre konuştum. Bu işin olmayacağını söyledim. Ama yine ikna edemedim. Geçtiğimiz yıl Şubat ayında yine kendisi yüzünden taşınmak üzere olduğum eve geldi" dedi.

"5 YAŞINDAKİ OĞLUMLA TEHDİT EDİYOR"

Gözyaşları içinde yaşadığı korku dolu anları anlatan D.T; "Bir anda üzerime saldırdı. Yere düştüm. bana tecavüz etti. Sonra gitti. O sırada taşınacağım evin elektrik işleri için usta çağırmıştım. O beni odanın köşesinde çıplak bir vaziyette ortalığın dağınık olduğunu görünce polise haber etmiş. Kısa sürede yakalandı.

Gözaltına alındı. Mahkeme davasında 12 yıl aldı tutuksuz yargılanıyor. Çıkar çıkmaz beni tehdide devam etti. Elektronik kelepçe var. Bu kez de 5 yaşındaki oğlumla beni tehdit ediyor. Kendini korudun başkalarını kim koruyacak diyor. Korkuyorum bir an önce bu beladan kurtulmak istiyorum" ifadelerini kullandı.

12 YIL CEZA VERİLDİ, DIŞARIDA GEZİYOR

Konuyla ilgili açıklama yapan avukat Özge Kalyoncu Yılmaz; "Müvekkilim bir cinsel istismar mağdurudur. Sanık hakkında TCK m.102/2 kapsamında 12 yıl hapis cezası verilmiş olup, indirimsiz bir şekilde ceza uygulayan mahkeme heyetine buradan teşekkür ediyorum. Ancak şu anda sanık hakkında yakalama kararı olmasına karşın, halen dışarıda ve müvekkilim ve ailesi açısından büyük bir tehdit oluşturmaktadır.

Dosyada çok uzun süre adli tıp raporu beklenmiş olup, bu bekleme müvekkilim açısından adeta hayati tehlikeye sebebiyet vermiştir. Nitekim yargılama boyunca müvekkilim sayısız hakaret, tehdit ve şiddete maruz kalmıştır. Müvekkilim bu suça maruz kalmadan önce defalarca sanık hakkında kendisinin takip edildiği, şiddete uğradığı ve hayati tehlikesinin bulunduğuna dair karakola şikayette bulunmuştur. Bir an önce gerekli cezayı çeker umarım" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.