Hava Durumu

Her şeyi itiraf etti! SMA hastası oğlu için toplanan paralarla neler yapmış neler!

Antalya'da Didem Gülmez isimli kadının, SMA'lı oğlu için toplanan bağış paralarını lüks yaşamı için kullandığı ortaya çıktı. Çocuğu hayata bağlayan fişi çekmeye teşebbüs ettiği öne sürülen Gülmez, yaptığı her şeyi katıldığı televizyon programında itiraf etti. Gülmez, programa gelen polis ekipleri tarafından canlı yayında gözaltına alındı.

Haber Giriş Tarihi: 11.12.2022 09:57
Haber Güncellenme Tarihi: 11.12.2022 17:53
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.webursa.com
Her şeyi itiraf etti! SMA hastası oğlu için toplanan paralarla neler yapmış neler!

Antalya'da vicdanları yaralayan bir olay meydana geldi. 4 yaşındaki oğlu Mustafa Yağız Gülmez, SMA hastası olan Didem Gülmez, iddiaya göre tedavi için Antalya'da izinsiz yardım kampanyası başlattı.

167 BİN DOLAR TOPLADI

Bu süreçte baba Gökhan Gülmez dolandırıcılıktan cezaevine girerken, 38 yaşındaki anne Didem Gülmez'in oğlu için açtığı hesapta 167 bin dolar (3 milyon 100 bin lira) para toplandı. Ancak Mustafa Yağız Gülmez 21 Haziran 2022'de hayatını kaybetti. Korkunç iddialar Yağız'ın ölümünden sonra gündeme geldi.

OĞLU İÇİN TOPLANAN PARALARLA OTO GALERİSİ AÇMIŞ

Star TV'de Serap Paköz ile Gerçeğin Peşinde programına başvuran Ayten Keser isimli kadın, Didem Gülmez'in kocasıyla yasak aşk yaşadığını ve bağış paralarıyla sefa sürdüklerini belirtti. Didem Güler'in hesapta toplanan bağış paralarını oğlu için değil lüks araçlar satın alıp oto galerisi ve oto yıkama servisi açmak için kullandığı öne sürüldü.

CANLI YAYINDA HER ŞEYİ İTİRAF ETTİ

Bununla da yetinmeyen Gülmez'in SMA hastası oğlunu hayata bağlayan fişi çekmeye çalıştığı iddia edildi. Programa katılan anne, canlı yayında her şeyi itiraf etti. İtirafları ihbar olarak kabul eden polis, Didem Gülmez'i canlı yayında gözaltına aldı.

BABAANNE GELİNİNİ SUÇLADI

Öte yandan Mustafa Yağız Gülmez'nin babaannesi Yüksel G., torununun ihmal sonucu hayatını kaybettiğini, gelini Didem Gülmez'in aldığı paraların bulunup başka hasta çocuklara verilmesini istedi.

Torunu öldükten sonra ilk kez mezarına gelen Yüksel G., "Çocuğun paraları neredeyse ortaya çıksın. Kesinlikle 'Babası yedi' gibi ithamlara inanılmasın. Cezaevindeki oğluma harçlığını ben gönderiyorum. Oğlumun parası olsa biz göndermeyiz" dedi.

Oğlu Gökhan Gülmez'in cezaevine girdikten sonra torununa bakılmadığını iddia eden Yüksel G., "Vatandaşların iyi niyetle verdiği paralar neredeyse ortaya çıksın ve hayırseverlere geri verilsin. Bizim hesaplarımıza yatan paralar valilik hesaplarına gönderildi ve bizlerde değil. Gelinim Didem, kendi hesaplarına yatanları aktarmadı ve kişisel ihtiyaçlarına harcayarak, gününü gün etti. O paralar yenmedi ve başka yere aktarıldı. Milletin iyi niyeti kötüye kullanılmasın" diye konuştu.

"TORUNUMUN BOYNUNDA MORLUKLAR VARDI"

Babaanne Yüksel G., "Torunuma doğru düzgün bakılmadı. Son zamanlarda telefonla aradığımda bana 'Babaanne bana bakmıyorlar' diyerek ağlıyordu. 'Annem bana bakmıyor, gelmiyor' diyordu. Torunumun aklı her şeye eriyordu. Her seferinde de aynı şeyi söylüyordu. En sonunda telefonlarımı engelledi ve bir daha çocuktan haber alamadık. Öldüğü gün otopsi istedik. 'Ne otopsisi' diyerek telefonumu kapattılar. Öldüğünde en son ambulans çağırmışlar. Torunumu morgda gördüğümde boynunda morluklar vardı. Bu ölümün incelenmesini istiyoruz" dedi.

"TORUNUMUN ÖLÜMÜNÜ ŞAİBELİ GÖRÜYORUZ"

Oğlunun cezaevinde, torunun ise mezarda olduğunu söyleyen Yüksel G., "Acısı bizde ama annesi rahat rahat geziyordu. Didem Gülmez, bizim mezara gelmemizi istemiyordu. Kendisinden korktuğumuz için gelemiyorduk. Gözaltına alındıktan sonra rahat rahat geleceğiz. İlk kez torunumun mezarına geldim. Torunumun ölümünü şaibeli görüyoruz, araştırılmasını istiyoruz. Gelinimden bizi mağdur ettiği için şikayetçiyiz" diye konuştu.

"EŞYALARIMIN HEPSİ BELGELİ"

Didem Gülmez'in canlı yayında kendilerine ev eşyası aldığı iddiasına da cevap veren babaanne, şunları söyledi:

"Ev eşyası için ona ihtiyacım yok. Benim evimdeki eşyaların hepsinin yeri; belli ve belgelidir. Bana bir tane çamaşır makinesi getirdi, o da çalışmıyor. 'Paraları başkaları yedi' diyerek iftira atıp, kendisini aklamak istiyor."

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.