Hava Durumu

Kaz dağlarında yangın

Balıkesir’in Edremit ilçesinde Kazdağları eteklerinde çıkan orman yangını, rüzgârın etkisiyle büyümeye devam ediyor. Ekipler yangına havadan ve karadan müdahale ediyor. Saat 10.30 sıralarında Güre Mahallesinin Kavurmacılar mevkiinde orman yangını çıktı Yangına Edremit Orman İşletme Müdürlüğü ve Balıkesir Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri karadan, helikopter ise havadan müdahale ediyor. Çamlık ve kayalık alandaki yangına bir tanesi 6 ton su

Haber Giriş Tarihi: 23.08.2021 15:26
Haber Güncellenme Tarihi: 23.08.2021 15:26
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.webursa.com
Kaz dağlarında yangın

Balıkesir’in Edremit ilçesinde Kazdağları eteklerinde çıkan orman yangını, rüzgârın etkisiyle büyümeye devam ediyor. Ekipler yangına havadan ve karadan müdahale ediyor.
Saat 10.30 sıralarında Güre Mahallesinin Kavurmacılar mevkiinde orman yangını çıktı Yangına Edremit Orman İşletme Müdürlüğü ve Balıkesir Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri karadan, helikopter ise havadan müdahale ediyor. Çamlık ve kayalık alandaki yangına bir tanesi 6 ton su kapasiteli olmak üzere 4 helikopterler müdahale ediyor. Bölgeye takviye itfaiye ekipleri istenirken, yangın söndürme uçağının gelmesi bekleniyor. Rüzgârın şiddetinin arttığı öğrenilirken, yangın büyümeye devam ediyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.