Hava Durumu

Müge Anlı'yla ilgili bomba iddia! Sosyal medya yıkılıyor...

14 Mayıs seçimleri için geri sayım devam ederken ünlü ekran yüzü Müge Anlı'nın AK Parti'den milletvekili adayı olacağı iddiası gündeme bomba gibi düştü. Bu iddia sonrası sosyal medya yıkıldı. Müge Anlı, gündem yaratan iddiaya canlı yayında yanıt verdi.

Haber Giriş Tarihi: 20.03.2023 11:29
Haber Güncellenme Tarihi: 20.03.2023 11:45
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.webursa.com
Müge Anlı'yla ilgili bomba iddia! Sosyal medya yıkılıyor...

Hafta içi her gün ATV ekranlarında program yapan Müge Anlı, geniş hayran kitlesiyle dikkat çekiyor. Zaman zaman gündeme dair yorumlarıyla dikkat çeken Müge Anlı'nın siyasete atılacağı yönündeki iddialar gündeme bomba gibi düştü.

AK PARTİ'DEN ADAY ADAYI OLACAĞI İDDİASI

Başarılı televizyoncu Müge Anlı'ya AK Parti'den milletvekili aday adayı olması için teklif götürüldüğü ileri sürüldü. Yoğun bir iş temposu bulunan ünlü ismin ise bu teklifi düşünmek için zaman istediği de konuşulanlar arasında. Kulislerde Müge Anlı'nın yüzde 2 ile 2,5 oyu olduğuna inanıldığını belirtildi.  Anlı'nın adaylık iddiası da sosyal medyada gündem oldu.

CEVAP VERDİ

Gözlerin çevrildiği Müge Anlı ise konuyla ilgili Müge Anlı İle Tatlı Sert programında açıklama yaptı. Esprili bir dille iddiaları yalanlayan Anlı, "Bir kere çok az hiç %2.5'e razı olmam teklif edilse de. Bugün ben kendim aday olsam görün bakalım yüzde kaç alıyorum. Abuk subuk oturduğunuz yerden benimle ilgili de haberler yapmayın.Benim siyasetle alakam yok. Yapmak da istesem onu biliyorsunuz yaparım. Mecliste de kadınlar görürsünüz. İstesem yaparım. Beni de abuk subuk tt yapmayın."

"Gelen teklif de yok. Aşk olsun hiç teklif de yok. Madem yapacaksınız %25 falan yapın da şanımız yürüsün. Siz öyle uydurursanız dalganız da böyle geçilir" dedi.

EMNİYET MÜDÜRÜ İLE EVLENDİ

Kariyerinin yanı sıra özel hayatıyla da adından söz ettiren Müge Anlı, geçtiğimiz sene İstanbul Asayiş Şube Müdürü Şinasi Yüzbaşıoğlu ile nikah masasına oturdu. İkili, evliliklerini gözlerden uzak yaşamayı tercih ediyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.