Hava Durumu

O artık koca delikanlı! İşte filozof Atakan'ın son hali...

Felsefe üzerine okuduğu kitaplara ilişkin yorumlarıyla ilgi çeken Atakan Kayalar 10 yaşında gündeme gelmiş ve 'Filozof Atakan' olarak anılmıştı. Uzun süredir gündeme gelmeyen Filozof Atakan'ın yıllar sonra son görüntüsü ortaya çıktı.

Haber Giriş Tarihi: 25.04.2024 12:11
Haber Güncellenme Tarihi: 25.04.2024 12:11
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.webursa.com
O artık koca delikanlı! İşte filozof Atakan'ın son hali...

Bir dönem en çok konuşulan çocuk olan Filozof Atakan yıllar sonra ortaya çıktı. 10 yaşındayken 5 ayda 250 felsefe kitabı okuyan ve açıklamalarıyla gündeme gelen Atakan Kayalar, şimdilerde 15 yaşında. Atakan'ın, aradan geçen 5 yıldaki değişimi fotoğraf karelerine de yansıdı.

Türkiye, 10 yaşındaki Atakan Kayalar'ı sosyal medyada paylaşılan görüntüsüyle tanıdı. Bir alışveriş merkezinde kitaplara bakarken düşüncelerini paylaşan ve okuduğu kitaplardan bahseden Atakan Kayalar, bir dönem internette en fazla araştırılan isimler arasında yer aldı. 250 kitap okuduğunu dile getiren Atakan Kayalar, küçük yaşta olmasına rağmen felsefe kitaplarına olan ilgisi ve söylemleri ile sosyal medyada 'Filozof Atakan' olarak anılmaya başlandı.

"TANINMAK İYİYDİ, GÜZELDİ"

Konuşma üslubu, felsefeye merakı ve yaşının ilerisinde bilgisiyle dikkat çeken Filozof Atakan uzun süredir gözlerden uzaktaydı. 15 yaşına giren Atakan, popüler olduğu dönemde, "Birden ünlenince üzerimde bir yorgunluk oldu. Ama bu yorgunluğu kısa sürede attım. Tanınmak da kötü bir şey değil. İyiydi, güzeldi..." açıklamasında bulunmuştu.

İşte filozof Atakan'ın son hali;

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.