Hava Durumu

Polisi şehit eden terörist, CHP'nin raporunda 'gazeteci' çıktı!

Türkiye, bu sabaha Mersin'deki hain terör saldırısıyla uyandı! Mersin'de polisevine saldıran terör örgütü PKK mensupları, polis memuru Sedat Gezer'i şehit etti. Saldırıyı gerçekleştiren Dilşah Ercan isimli teröristin CHP'nin Tutuklu Gazeteciler Raporu'nda gazeteci olarak yer aldığı ortaya çıktı!

Haber Giriş Tarihi: 27.09.2022 13:27
Haber Güncellenme Tarihi: 27.09.2022 13:27
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.webursa.com
Polisi şehit eden terörist, CHP'nin raporunda 'gazeteci' çıktı!

Mersin'deki terör saldırısından son dakika haberleri gelmeye devam ediyor. Polis memuru Sedat Gezer'i şehit eden Dilşah Ercan'ın eylem sırasında kendisini patlattığı bildirildi. Zozan Tolan kod adlı Dilşah Ercan'ın daha önce Cumhuriyet Halk Partisi tarafından yayınlanan 'Tutuklu Gazeteciler Raporu' içerisinde yer aldığı ortaya çıktı.

ÜÇ CHP'Lİ VEKİLİN DE İMZASI VAR

Muğla Milletvekili Nurettin Demir, Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, Manisa Milletvekili Özgür Özel imzasıyla hazırlanan 'Dünyanın En Büyük Cezaevi: Türkiye' isimli raporda terörist Dilşah Ercan da gazeteci olarak yer aldı.

TUTUKLULUK NEDENİ OLARAK MUHABİRLİK GÖSTERİLDİ

Ercan'ın o dönem PKK - Örgüt üyeliğinden hükümlü olduğu ve İzmir'de cezaevinde olduğu bildirildi. Terörist Ercan'ın tutukluluk nedeninin gazetede muhabirlik yapması gösterildi.

AK PARTİ'DEN İLK TEPKİ

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, CHP'nin raporuna tepki göstererek şunları söyledi: "'Tutuklu Gazeteciler Raporunda' polisimizi şehit eden Dilşah Ercan adlı terörist tutuklu gazeteci olarak ifade edilmiş. Terör örgütleriyle kol kola olmayı normalleştiren Kılıçdaroğlu ve CHP’si bu olay için de " Bir gazeteci öldürüldü" derse şaşırmayacağız."

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.