Hava Durumu

Sahte doktor Ayşe, hedefinden vazgeçmiyor! Cezaevinde bakın ilk ne istemiş

Tekirdağ Çerkezköy Devlet Hastanesi'nde kaçak olarak gezdiği ve ameliyatlara dahi girdiği iddia edilen Ayşe Özkiraz, yalanının ortaya çıkmasının ardından tutuklandı. Cezaevine gönderilen Özkiraz'ın ilk iş olarak kitap istediği ve hedefinin tıp fakültesini kazanmak olduğu belirtildi.

Haber Giriş Tarihi: 23.12.2022 10:29
Haber Güncellenme Tarihi: 23.12.2022 22:41
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.webursa.com
Sahte doktor Ayşe, hedefinden vazgeçmiyor! Cezaevinde bakın ilk ne istemiş

Büyük yankı uyandıran 'sahte doktor' olayında yeni gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Ayşe Özkiraz ile ilgili Çerkezköy Cumhuriyet Başsavcılığı başlattığı soruşturmayı tamamladı. Özkiraz hakkında hazırlanan iddianame Çerkezköy Asliye Ceza Mahkemesine sunuldu.

İddianamede, Özkiraz hakkında, 'resmi belgede sahtecilik' suçundan 2 yıldan 5 yıla kadar, 'özel belgede sahtecilik' suçundan 1 yıldan 3 yıla kadar ve 'Yetkisiz hekimlik suçlarını düzenleyen 1219 sayılı kanuna muhalefet' suçundan 2 yıldan 5 yıla kadar olmak üzere toplam 13 yıla kadar hapis cezası istendi.

CEZAEVİNDE KİTAP İSTEMİŞ, HEDEFİ TIP FAKÜLTESİ'Nİ KAZANMAK

Cezaevinde bulunan Özkiraz, cezaevi yönetiminden üniversite sınavlarına hazırlık için çeşitli kitaplar ve soru bankası kitapçığı talebinde bulundu. Ailesine de mektup yazan Özkiraz gerçekten tıp fakültesini kazanmak istediğini söyledi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.