Hava Durumu

Şehit polisimiz PKK'lıları böyle vurmuş! Saniye saniye kahramanlık anları...

Mersin’de polisevine düzenlenen saldırıda şehit olan kahraman polis memuru Sedat Gezer’in, teröristi etkisiz hale getirdiği anlar kameraya yansıdı. Çatışma anlarına ilişkin görüntülerde, kahraman polisin yere yatarak tabanca için uzak sayılacak bir mesafede teröristlerden birisini vurduğu ve son nefesine kadar çatıştığı görülüyor.

Haber Giriş Tarihi: 27.09.2022 23:42
Haber Güncellenme Tarihi: 28.09.2022 00:12
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.webursa.com
Şehit polisimiz PKK'lıları böyle vurmuş! Saniye saniye kahramanlık anları...

Mersin'in merkez Mezitli ilçesi Tece Mahallesi'ndeki polis evine 26 Eylül Pazartesi günü akşam saat 23.00 sıralarında 2 kadın terörist tarafından silahlı saldırı yapıldı. Saldırıda 1 polis memuru şehit olurken, 1 poliste yaralandı. Saldırıyı gerçekleştiren teröristler, üzerlerindeki patlayıcıyı infilak ettirmeleri sonucu öldü.

KAHRAMAN POLİS

Alçak saldırıyla ilgili yeni görüntüler ortaya çıktı. Saldırıda şehit olan polis memuru Sedat Gezer'in 2 teröristle kahramanca mücadele ettiği anlar kameralara anbean yansıdı.

AKILLARA FETHİ SEKİN'İ GETİRDİ

Görüntülerde şehit düşen polis memuru Sedat Gezer'in, tıpkı İzmir Adliyesi'nde teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan polis memuru Fethi Sekin gibi son nefesine kadar teröristlerle çatıştığı anlar yer alıyor.

TERÖRİSTLERDEN BİRİNİ VURUYOR

Çatışma anlarına ilişkin görüntülerde, Gezer'in yere yatarak tabanca için uzak sayılacak bir mesafede teröristlerden birisini, vurduğu ve çatışmaya girdiği görülüyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.