Hava Durumu

Sinan Ateş cinayetinde sıcak gelişme! Soruşturmanın bir numaralı ismi yakalandı!

Eski Ülkü Ocakları Başkanı Sinan Ateş'in öldürülmesi olayında yeni bir gelişme daha yaşandı. Soruşturma kapsamında şu ana kadar 10 kişi tutuklanırken, cinayetin azmettiricisi olduğu iddia edilen "Dodo" lakaplı Doğukan Çep yakalandı.

Haber Giriş Tarihi: 05.01.2023 23:07
Haber Güncellenme Tarihi: 05.01.2023 23:20
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.webursa.com
Sinan Ateş cinayetinde sıcak gelişme! Soruşturmanın bir numaralı ismi yakalandı!

Eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sinan Ateş, Ankara'da 30 Aralık 2022 tarihinde uğradığı silahlı saldırıda yaşamını yitirdi. Soruşturma kapsamında 18 kişi gözaltına alınırken, 10 kişi tutuklandı.

2 ÖZEL HAREKAT POLİSİ TUTUKLANDI

Tutuklananlar arasında MHP İstanbul il yönetimi listesinden çıkarılan U.K. ve 2 özel harekat polisi de bulunuyor.

DODO LAKAPLI DOĞUKAN ÇEP YAKALANDI

Ateş cinayeti soruşturmasıyla ilgili bir süredir İstanbul'da firari şüphelileri yakalamak için çalışma yürüten Ankara Organize Şube Müdürlüğü ekipleri, aranan Doğukan Çep'in Beykoz İshaklı Köyünde bulunan bir otelde olduğunu tespit etti.

ORMANLIK ALANA KAÇMAK İSTERKEN YAKALANDI

İstanbul ve Ankara polislerinin akşam saatlerinde ortaklaşa yaptığı çalışma sonucunda otele baskın düzenlendi. Polislerin geldiğini fark eden Doğukan Çep otelin arka kısmında bulunan ormanlık alana kaçmak istedi.

Bu sırada polis ekiplerinin havaya uyarı ateşi etmesinin ardından Doğukan Ç. yakalandı. Gözaltına alınan Doğukan Çep'in Ankara'ya götürüleceği öğrenildi.

DOĞUKAN ÇEP KİMDİR?

Doğukan Çep'in ismi ilk olarak 2013'te Gülsuyu'nda uyuşturucuya karşı yapılan bir yürüyüşe ateş açılması üzerine ölen Hasan Ferit Gedik'in davasında geçti. Davada 10 sanık hakkında beraat kararı verilirken, Şahin Eren, Hakan Taşhan ve Doğukan Çep kasten öldürme suçundan 25'er yıl hapis cezası aldı.

35 YIL HAPİS CEZASI ALDI

Bu dava dışında çete kurma, fuhuşa zorlama, gasp ve uyuşturucu ticareti gibi suçlamalardan yargılanan Doğukan Çep toplam 35 yıl hapis cezası aldı. 2015'te tahliye edilen ve 2018'de hakkında yakalama kararı çıkartılan Çep, bu tarihten itibaren firariydi. Güvenlik güçleri, Gürcistan'a kaçtığı ve daha sonra Türkiye'ye döndüğü ileri sürülen Doğukan Çep'i bir türlü yakalayamamıştı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.