Hava Durumu

Skandal olay! Suriyeli sığınmacı polis arabasıyla tur attı!

Syria0333 ismiyle paylaşımlar yapan Suriyeli sığınmacının son gönderisi sosyal medyada olay oldu. İstanbul'da yaşayan Suriyeli sığınmacının polis arabasını kullandığı ve arabayı kullanırken selam yolladığı görüldü. Videoyu kısa süre içerisinde TikTok'ta 40 binden fazla kişi izledi.

Haber Giriş Tarihi: 16.05.2022 14:27
Haber Güncellenme Tarihi: 16.05.2022 17:17
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.webursa.com
Skandal olay! Suriyeli sığınmacı polis arabasıyla tur attı!

Suriyeli ve Afgan sığınmacılar konusu siyasetin ana gündeminde yer alıyor. Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ ile İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, sığınmacı konusunda tartışmıştı. TikTok'ta 110 binden fazla takipçisi olan syria0333'nın paylaştığı video gündem oldu.

RESMİ POLİS ARABASINI KULLANIP SELAM GÖNDERDİ

Polis arabasını kullanan Suriyeli sığınmacı hakkında henüz resmi bir açıklama gelmedi. Emniyet Müdürlüğü'nden kısa süre içinde bir açıklama yapılması bekleniyor.

PLAKAYI DA KAPATTI

Suriyeli sığınmacının polis aracını kullanırken plakayı kapattığı da görülüyor. Görüntüler özellikle sosyal medyada büyük tepki topladı.

YAKALANDI

İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekipleri, resmi polis aracı kullandığı sırada kaydedilmiş videosunu sosyal medyada paylaşan kişinin yakalanması için çalışma başlattı.

Yapılan incelemede, videonun ilk olarak Suriye uyruklu B.H'ye (25) ait bir hesaptan paylaşıldığı belirlendi.

GERÇEK ORTAYA ÇIKTI

Sakarya Mahallesi'ndeki evinde gözaltına alınan şüphelinin videoyu 8 ay öncesine kadar çalıştığı Zeytinburnu'ndaki oto tamircisinde, bakım için bırakılan polis aracını yıkama bölümüne götürdüğü sırada kaydedildiği öğrenildi.

Türk Ceza Kanunu'nun "Özel işaret ve kıyafetleri usulsüz kullanma" başlıklı 264. maddesi gereği hakkında işlem yapılan B.H'nin sınır dışı işlemlerinin başlatıldığı bildirildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.