Hava Durumu

Sosyal medyayı sallayan görüntü: Bu uçan eşyayı tahmin bile edemezsiniz...

Fırtına başkenti vurdu. Ankara bu görüntüleri konuşuyor. Bir koltuğun uçtuğu görüntüler sosyal medyada gündem olduAnkara’da olumsuz hava koşulları nedeniyle hayat olumsuz etkilendi. Bir koltuğun fırtınada uçtuğu görüntüler sosyal medyada gündem oldu.

Haber Giriş Tarihi: 17.05.2023 17:57
Haber Güncellenme Tarihi: 17.05.2023 18:41
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.webursa.com
Sosyal medyayı sallayan görüntü: Bu uçan eşyayı tahmin bile edemezsiniz...

Ankara’da meteorolojinin önceden duyurduğu sağanak yağış başladı. Rüzgarın da etkisiyle Ankara’da hayat olumsuz etkilendi.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, fırtına ile ilgili sosyal medya hesabından şu açıklamayı yaptı;

“Ankara’da yoğun yağış başlamıştır. İlgili tüm ekiplerimiz teyakkuz halinde, 1221 araç ve 2565 personelle yağışın olumsuzluklarına aralıksız olarak müdahale etmektedir. Başkent 153 hattımızdan bizlere ulaşabilirsiniz.”

Bir koltuğun uçtuğu görüntüler gündem oldu

Öte yandan 'Raf Bulutu' başkentte bir koltuğun bir evden başka bir eve havada uçarak girmesine neden oldu. O anlar kameraya yansıdı.

Minare çöktü: 1 yaralı var

Etimesgut ilçesinde alışveriş merkezinin çatısı tamamen uçarken, çevredeki vatandaşlar büyük korku yaşadı. İlçedeki merkez camisinin de minaresi fırtına nedeniyle yıkıldı. Minareden kopan parçaların isabet ettiği 1 kişi yaralandı. Yaralı, çağrılan ambulansla hastaneye kaldırıldı. Çatılardan kopan parçaların isabet ettiği birçok araçta da hasar meydana geldi. Kentte kuvvetli rüzgarın ardından da yağmur etkili oldu. Yağmur nedeniyle cadde ve sokaklarda su birikintileri oluştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.