Hava Durumu

Türkiye'nin en büyük pizza zincirinde mide bulandıran görüntü!

Türkiye'de birçok şubesi olan ünlü bir pizzacının şubesinde mide bulandıran görüntüler kaydedildi. Çalışanın, insanların pizza yediği tahtaları tuvalet terliğiyle ayağının altında yıkadığı görüldü.

Haber Giriş Tarihi: 19.09.2022 12:10
Haber Güncellenme Tarihi: 19.09.2022 12:17
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.webursa.com
Türkiye'nin en büyük pizza zincirinde mide bulandıran görüntü!

Türkiye çapında 600 şubesi yer alan Dominos'un yaptığı şey yok artık dedirtti. Bir şubesinde yaşanan olay kameralara yansırken şubenin arka tarafında çıkarılan müşterilerin yemek yediği pizza tahtaları önce yere atıldı. Daha sonra bir şube çalışanı yerdeki pizza tahtalarını tazyikli su ile yıkadı.

Sosyal medyada gündem olan olayın hangi şubede yaşandığı ise belirlenemedi. Kameraya yansıyan görüntülerdeki kişinin firmanın resmi çalışanı olduğu tespit edilirken yıkanan tabakların bir süre sonra içeriye götürüldüğü de belirlendi.

BU YÖNTEM HERKESİ ŞAŞIRTTI

Butik bir pizza işletmecisi olan Emin O. görüntüler hakkında konuştu. Bu yöntemin doğru olmadığını dile getiren pizza işletmecisi, tahtaların özel bir buharlı makine ile yıkandığını ve sıkça yenilendiğini vurguladı.

Bununla birlikte kameraya yansıyan görüntülerin tamamen kabul edilemez olduğunu dile getiren Emin O, Türkiye'nin önde gelen bir pizza işletmesinin bu görüntülere yakışmadığını ifade etti. Gıda denetimi olmadığına vurgu yapan pizza işletmecisi Emin O, “Bir pizza şubesinde bu görüntüyü görmemiz, birçok açıdan gıdadaki denetimsizliğin hangi noktalara ulaştığını gözler önüne seriyor" şeklinde konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.