Hava Durumu

Türkiye'nin günlerdir konuştuğu olayda sır perdesi kalktı! Katil bakın kim çıktı...

2021 yılında meydana gelen cinayette Muhammet Burhan, Yeşilırmak Nehri'nin kenarında başından vurulmuş halde bulunmuş, Burhan'ın kim tarafından öldürüldüğü ortaya çıkmamıştı. Ekiplerin titiz takibi sonucu Muhammet Burhan'ın katil zanlısı karısının sevgilisi Selami Şen çıktı. Jandarmadaki sorgularının ardından adliyeye sevk edilen Selami Şen, ‘kasten öldürme’ suçundan tutuklanırken, Fatma B., adli kontrolle serbest bırakıldı.

Haber Giriş Tarihi: 04.10.2022 14:00
Haber Güncellenme Tarihi: 04.10.2022 14:04
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.webursa.com
Türkiye'nin günlerdir konuştuğu olayda sır perdesi kalktı! Katil bakın kim çıktı...

Olay, 16 Ağustos 2021’de Amasya merkeze bağlı Aksalur köyünde meydana geldi. Evli 2 çocuk babası Muhammet Burhan Yeşilırmak Nehri kıyısında başından tabanca ile vurulmuş halde bulundu. Cinayetin aydınlatılması için sürdürülen soruşturmada yapılan teknik ve fiziki takibin ardından Muhammet Burhan'ın eşi Fatma Burhan ile seralarında çalışan işçi Selami Şen ile ilişkisi olduğu ortaya çıktı.

Fatma B.'nin, Selami Şen ile görüşüp, yazıştığı belirlendi. Fatma B. ile Selami Şen, jandarma tarafından önceki gün cinayet şüphelisi olarak gözaltına alındı. Jandarmadaki sorgularının ardından adliyeye sevk edilen Selami Şen, ‘kasten öldürme’ suçundan tutuklanırken, Fatma B., adli kontrolle serbest bırakıldı.

ADINI HEP GİZLEMİŞTİ

Müge Anlı'nın programında da ele alınan olayda Fatma Burhan program boyunca sevgilisi Selami Şen'in adını gizlemiş ancak cinayetle ilgili birçok köylünün adını vermişti. Fatma Burhan'ın hamile olduğu sırada bile Selami Şen ile görüştüğü ortaya çıktı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.