Hava Durumu

Türkiye'yi dehşete düşüren olay! Eşini herkesin gözü önünde önünde öldürdü...

İstanbul Ataşehir'de Tuncay Kılıç parkta herkesin gözü önünde eşi Selma Kılıç'ı defalarca bıçakladı. Saldırgan gözaltına alınırken, Selma Kılıç hastanede hayatını kaybetti. Bir görgü tanığı, "Parkta kadını bıçaklıyordu. Koştuk engellemeye çalıştık ama engelleyemedik. Ellerini ve bıçağı çimene sildi. Gençler peşinden koştu, yakalandı" dedi. Başka bir görgü tanığı ise, ''Yerde kelepçeliyken ‘namus için öldürdüm, size ne’ diyordu. Bunu duyunca kan beynimize sıçradı. Darp ettik'' ifadelerini kullandı.

Haber Giriş Tarihi: 06.05.2022 17:15
Haber Güncellenme Tarihi: 06.05.2022 17:30
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.webursa.com
Türkiye'yi dehşete düşüren olay! Eşini herkesin gözü önünde önünde öldürdü...

Olay saat 13.00 sıralarında Ataşehir Örnek Mahallesi Şehit Cahar Dudayev Caddesi İsmet İnönü Parkı'nda meydana geldi. İddialara göre aralarında bir süredir geçimsizlik olan Sema Kılıç ile eşi Tuncay Kılıç ayrı yaşıyordu. Bugün parkta karşılaşan ikili arasında tartışma çıktı.

Tuncay Kılıç bıçakla eşini defalarca bıçakladı. Ağır yaralan kadın kanlar içinde yere yığılırken, saldırgan ise kaçmaya çalıştı. Bu sırada çevredeki bir kişinin cep telefonuyla görüntülediği saldırganın rahat tavırları dikkat çekti. İhbar üzerine olay yerine polise ve sağlık ekipleri sevk edildi . Çevredekiler tarafından yakalanan saldırgan polise teslim edildi. Sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırılan Sema Kılıç yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

"ELLERİNİ VE BIÇAĞI ÇİMENE SİLDİ"

Görgü tanığı Hakkı Çırçır, "Parkta kadını bıçaklıyordu. Koştuk engellemeye çalıştık ama engelleyemedik. Kadın yere düştü bir de sırtından vurdu. Ellerini ve bıçağı çimene sildi. Gençler peşinden koştu, yakalandı" dedi. Başka bir görgü tanığı Recebiye Ürküt ise, " 'Yapma, yapma' sesleri geliyordu. Adam bıçaklamaya devam ediyordu. Ayıran olmadı. Adam kaçtı ama sonra yakaladılar" diye konuştu. 

''NAMUS İÇİN ÖLDÜRDÜM, BENİM EŞİM SİZE NE''

Öner isimli bir vatandaş ise, “Ben ofisten çıktığımda polis abiler müdahale ediyordu. Üzerine çıkmışlardı yani. Kelepçeliyorlardı. Kan gördüm. Yerde kelepçeliyken ‘namus için öldürdüm, benim eşim size ne’ diyordu. Tabii bunu duyunca bizim de kan beynimize sıçradı. Yani elleri kanlıydı, bıçakta herhalde arka cebindeydi. Bizim de kan beynimize sıçrayınca burada darp ettik” dedi.

Olayda hayatını kaybeden Selma K'nin anlaşmazlık yaşadığı eşiyle bir süredir ayrı yaşadığı ve kardeşinin evinde kaldığı öğrenildi.

SALDIRGANA LİNÇ GİRİŞİMİ

Karısını öldürdükten sonra parktan rahat tavırlarla ayrılan saldırganı çevredekiler yakaladı. Yere yatırılan saldırgan polis teslim edildi. Bu sırada Tuncay Kılıç'a öfkeli kalabalık saldırdı. Darbedilen saldırganı polis zırhlı araca güçlükle bindirdi.

 Tuncay Kılıç sorgulanmak üzere emniyet müdürlüğüne götürüldü.

VALİLİKTEN AÇIKLAMA

İstanbul Valiliğinden yapılan açıklamada, bugün saat 14.00 sularında Ataşehir Örnek Mahallesi Parkı'nda meydana gelen "aile içi şiddet" olayında şüpheli Tuncay K'nin eşi Selma K'yi çeşitli yerlerinden bıçaklayarak olay yerinden kaçtığının tespit edildiği aktarıldı. Yaralının 112 Acil sağlık ekiplerince hastaneye sevk edildiği ancak yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadığı belirtilen açıklamada gözaltına alınan zanlının olayda kullandığı suç aletinin de ele geçirildiği kaydedildi. Açıklamada, "Kadınlara yönelik her türlü şiddeti nefretle kınıyor, bu elim hadise neticesinde hayatını kaybeden Selma K'ye Allah'tan rahmet, yakınlarına sabır ve başsağlığı diliyoruz." ifadelerine yer verildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.