Hava Durumu

Ünlü şarkıcının AK Parti'ye oy verenlere yönelik sözleri olay yarattı!

Muhalif kişiliği ile bilinen şarkıcı Yeşim Sakım, araba içinde yaptığı canlı yayın videosunda hakaretleri ile büyük tepki çekti. AK Parti'ye oy verenlere 'gerizekalısınız' diyen Yeşim Salkım'ın videosu kısa sürede olay oldu.

Haber Giriş Tarihi: 17.05.2023 11:22
Haber Güncellenme Tarihi: 17.05.2023 17:09
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.webursa.com
Ünlü şarkıcının AK Parti'ye oy verenlere yönelik sözleri olay yarattı!

Şarkıcı Yeşim Salkım'ın bugün sosyal medyaya düşen videosu olay oldu, kısa sürede binlerce kişinin tepkisini çekti. Araba içinde canlı yayın açan Yeşim Salkım, takipçilerinden gelen soruları cevaplarken konu birden seçimlere geldi ve Yeşim Salkım açtı ağzını yumdu gözünü. Ağza alınmayacak hakaretler yaptı. AK Parti'ye oy verenlere siz gerizekalısınız diyen Yeşim Salkım, videosunda Allah’a şirk koşuyorsunuz siz, uğursuzlar diyerek devam etti. 

Daha önce Cumhurbaşkanı Erdoğan’a hakaretten yargılanan şarkıcı Yeşim Salkım, sosyal medya üzerinden yaptığı canlı yayında Cumhur İttifakı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'a oy verenlere "Geri zekalılar" diyerek ağza alınmayacak hakaretler saydırdı.

Uğursuzlar… Zamanında FETÖ FETÖ dediniz, siz yattınız FETÖ’nün ayağına, biz mi yattık? HÜDA PAR kim? Siz HÜDA PAR’cı değil misiniz kardeşim? HÜDA ne demekse? Sana söz yine baharlar gelecek… Hadi oradan, siz şimdi hırsız olduğunuz için… Geri zekalılar… Bu kadar geri zekalısınız işte siz. Allah’a şirk koşuyorsunuz siz. Doldurdunuz da doldurdunuz.

"O KAFAYI ÖRTEREK OLMUYOR ALLAH"

Afgan’ını, Suriyelisini. Çok güzel biliyoruz biz Allah’ı, o kafayı örterek olmuyor Allah… Edepsizler ordusu, haydi. Kafayı belden aşağı ile bozdunuz. PKK’ymış. Siz getirdiniz PKK’yı. Pensilvanya’ya gidenlerin haddi hesabı yok, sanatçıların içerisinden. Buradan bir isimleri sayarım var ya… Sizin o cahil tayfanızı görünce bizim midemiz bulanıyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.