Hava Durumu

Virane eve istediği kira ağızları açık bıraktı, ev sahibinin koyduğu şart herkesi çileden çıkardı!

İstanbul Zeytinburnu'nda 3 katlı bir dairenin harabeye dönen giriş katı, 6 bin TL'den kiraya konuldu. Duvarlarının duman izinden, yerlerinin ise kirden görünmediği daire için "Kiracı temiz olacak" şartı koyan mal sahibi talebiyle herkesi çileden çıkardı.

Haber Giriş Tarihi: 09.12.2022 17:14
Haber Güncellenme Tarihi: 09.12.2022 17:25
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.webursa.com
Virane eve istediği kira ağızları açık bıraktı, ev sahibinin koyduğu şart herkesi çileden çıkardı!

Kira fiyatlarının inanılmaz boyutlara ulaştığı İstanbul'dan ürkütücü haberler gelmeye devam ediyor. Son olarak Zeytinburnu'nda 6 bin TL'den kiraya çıkarılan bir evin durumu, vatandaşları sinirlendirdi. Ev sahibinin "Kiracı temiz olacak" şartı da üstüne tuz biber oldu.

6 BİN DE DEPOZİTO İSTİYOR

Show Haber'in haberine göre, Zeytinburnu'nda bulunan 3 katlı binanın girişindeki duvarları yıkık, dökük ve kirli olan evin penceresi sadece duvara açılıyor. 6 bin TL kira istenen daire için bir de 6 bin TL depozito talep ediliyor.

Asgari ücretten bile fazla para ödenmesi istenen evin duvarlarında çatlaklar, rutubet izleri var. Banyosunun hali de harap.

EV SAHİBİNİN TEK ŞARTI ÇİLEDEN ÇIKARDI

6 bin TL depozito isteyen ev sahibinin başka talepleri de var. Evinde oturacak kişinin bayan olmamasını isteyen ev sahibi, kirden geçilmeyen evinde oturacak kişinin temiz olmasını da istiyor. Penceresi duvara açılan dairenin kira fiyatı da pazarlığa kapalı. Ev sahibi bu durumu "Fiyat aslında daha yüksekti" diye açıklamaya çalıştı. Görüntülere büyük tepki var.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.