Hava Durumu

Yılmaz Özdil Sözcü Gazetesi'nden de istifa etti!

Geçtiğimiz günlerde Yılmaz Özdil Sözcü Tv'den ayrıldığını açıklamıştı. Özdil, bugün yaptığı sosyal medya açıklamasında Sözcü Gazetesi'nden de ayrıldığını açıkladı.

Haber Giriş Tarihi: 09.03.2023 13:20
Haber Güncellenme Tarihi: 09.03.2023 13:20
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.webursa.com
Yılmaz Özdil Sözcü Gazetesi'nden de istifa etti!

1 Mart'ta yayın hayatına başlayan Sözcü TV'nin yayın yönetmenliğini 6 Mart'ta bırakan Yılmaz Özdil'in yarın itibariyle Sözcü gazetesi ile de yollarını ayıracağını açıkladı.

Sözcü Gazetesi'nin ve Türkiye'nin en çok okunan yazarlarından Yılmaz Özdil'in, yarın "Buraya kadar" başlıklı yazı yayınlayacağı ifade edildi.

Konuyla ilgili sosyal medya hesabından açıklama yapan Özdil, "Sözcü gazetesinde buraya kadar… Uğruna mücadele ettiğimiz insanlar tarafından taşlanmayı göze alarak, kalemin namusunu savunmak için elimden geleni yaptım, kariyerimi ortaya koyarak doğru bildiğimi dosdoğru anlattım, anlatmayı beceremediğimi hayat mutlaka anlatacak, hoşçakalın." ifadelerini kullandı.

TALAT ATİLLA DUYURDU: YILMAZ ÖZDİL İSTİFA ETTİ

Gazeteci Talat Atilla, Twitter hesabından Yılmaz Özdil'in Sözcü'nün köşe yazarlığını da bıraktığını şu sözlerle duyurdu:

"Türkiye'nin en çok okunan yazarı Yılmaz Özdil Sözcü Gazetesi'nden istifa etti. Yarınki yazısının başlığı 'Buraya kadar!'..."

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.