Hava Durumu

Zeynep Beşerler hakkında soruşturma başlatıldı!

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, dün yapılan Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekili seçimlerinin sonuçlarına yönelik yanıltıcı bilgiler paylaşılan sosyal medya hesaplarıyla ilgili soruşturma başlattı. Soruşturma başlatılan isimlerden birinin de Twitter üzerinden paylaşım yapan oyuncu Zeynep Beşerler olduğu ifade edildi.

Haber Giriş Tarihi: 15.05.2023 16:36
Haber Güncellenme Tarihi: 15.05.2023 16:36
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.webursa.com
Zeynep Beşerler hakkında soruşturma başlatıldı!

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, dün yapılan Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekili seçimlerinin sonuçlarına yönelik yanıltıcı bilgiler paylaşılan sosyal medya hesaplarıyla ilgili soruşturma başlattı. Soruşturma başlatılan isimlerden birinin de Twitter üzerinden paylaşım yapan oyuncu Zeynep Beşerler olduğu ifade edildi.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekilli seçimlerinin sonuçlarına ve deprem bölgesindeki seçmenlere yönelik provokotif paylaşımları incelemeye aldı.

Başsavcılık, seçim sonuçları ile deprem bölgesindeki seçmenlere yönelik kamuoyunda yanıltıcı, gerçek dışı, yanlış algı oluşturacak nitelikte kamu düzenini ve barışını bozmaya yönelik gerçeğe aykırı bilgileri alenen yayarak provokatif paylaşımlar yapan sosyal medya hesapları hakkında soruşturma başlattı.

ARALARINDA ZEYNEP BEŞERLER DE BULUNUYOR

Başsavcılıktan yapılan açıklamada, Siber Suçlar Şube Müdürlüğü tarafından yapılan incelemede oyuncu Zeynep Beşerler de şüpheliler arasında bulunuyor. Zeynep Beşerler, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, seçim için 'Bu ülke için bu kadar geri zekalı çok fazla, yazık” ifadelerini kullanmıştı.

Kaynak: ANKA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.