Hava Durumu

Netflix tarihinin en çok izlenen dizisi geri dönüyor!

İlk sezonu Netflix tarihinin en çok izlenen dizisi olan Bridgerton'ın 3. sezon çekimleri başladı. Sevilen dizinin yeni sezonunda Bridgerton kardeşlerden Colin ve Penelope Featherington arasındaki ilişki anlatılacak.

Haber Giriş Tarihi: 21.07.2022 17:50
Haber Güncellenme Tarihi: 21.07.2022 17:50
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.webursa.com
Netflix tarihinin en çok izlenen dizisi geri dönüyor!

Dijital yayın platformu Netflix'in tarihinde en çok izlenen dizisi olan Bridgerton'ın 3. sezon çekimleri başladı. Yeni sezon hazırlıkları, platformun yayınladığı bir sahne arkası videosu ile duyuruldu. Yazar Julia Quinn’in aynı adlı aşk romanı serisine dayanan dizi, 19. yüzyıl İngiltere’sinde geçiyor. Dizinin her sezonunda Bridgerton ailesinin bir üyesinin aşkı bulması anlatılıyor.

Dizinin ilk sezonu, ailenin en büyük kızı Daphne Bridgerton ile yakışıklı ve zampara Hastings Dükü Simon Basset arasındaki aşka odaklandı. İkinci sezon, en büyük oğul Anthony Bridgerton ile kız kardeşler Kate ve Edwina Sharma arasındaki aşk üçgenini anlattı. 2023 yılında gösterime girecek olan 3. sezon ise, çocukluk arkadaşları Colin Bridgerton ile Lady Whistledown takma adının arkasındaki yazar olduğu ortaya çıkan Penelope Featherington arasındaki karmaşık ilişkiye odaklanacak.

ÜÇÜNCÜ KİTABI ATLADILAR

Yeni sezonda Colin ve Penelope arasındaki romantizme odaklanacak olan dizi, doğrudan Julia Quinn’in dördüncü romanı Romancing Mister Bridgerton’dan (Rüyalar Gerçek Olsa) ilham alacak. Bu da üçüncü kitapta anlatılan ve dizinin üçüncü sezonuna uyarlanması beklenen Benedict Bridgerton’ın aşk hikâyesini atladıkları anlamına geliyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.