Hava Durumu

Serenay Sarıkaya'lı Şahmaran'dan ilk fragman geldi

Netflix'in merakla beklenen yeni dizisi Şahmaran'ın ilk fragmanı yayınlandı. Serenay Sarıkaya ve Burak Deniz'i başrollerde buluşturan proje, 20 Ocak'ta, tüm dünyada aynı anda platformda yerini alacak.

Haber Giriş Tarihi: 22.11.2022 13:52
Haber Güncellenme Tarihi: 22.11.2022 13:52
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.webursa.com
Serenay Sarıkaya'lı Şahmaran'dan ilk fragman geldi

Uzun süredir ekranlardan uzak olan ve Alice oyunu için çalışan Serenay Sarıkaya ve Burak Deniz’in başrollerini paylaştığı “Şahmaran” dizisinin ilk tanıtımı yayınlandı. Umur Turagay’ın yönettiği, Pınar Bulut’un ise yazdığı dizi, 20 Ocak’ta tüm dünyada aynı anda seyirciyle buluşacak.

Mustafa Uğurlu, Mahir Günşiray, Mert Ramazan Demir, Ebru Özkan, Hakan Karahan, Elif Nur Kerkük, Mehmet Bilge Aslan, Ekin Gökgöz, Berfu Halisdemir, Nilay Erdönmez, Nil Sude Albayrak, Ayşe Lebriz Berkem, Mert Doğan ve Ece Ertez gibi isimleri buluşturan dizi Adana’da çekilmişti.

ŞAHMARAN'IN KONUSU NEDİR?

Şahsu, annesini kaybettikten sonra büyükbabasıyla yüzleşmek için Adana’ya gider ancak burada kendisini Mar adı verilen sıra dışı bir topluluğun ortasında bulur.

Şahmaran efsanesine inanan Mar ırkı, seçilen kızın Şahsu olduğunu düşünmektedir. Ve onun gelişiyle tarihi kehanetin gerçekleşmesini beklemektedirler.

Her şeyden habersiz olan Şahsu ise Mar topluluğunun yol göstericisi Maran ile aralarındaki çekime karşı koyamaz ve ona âşık olur. Şahsu, onu bekleyen bu tehlikeli yolda hem kendini hem de aşkın gücünü keşfedecektir.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.