Hava Durumu

4 ay önce cezaevinden tahliye olan Gülşen, haftalar sonra ilk kez sahnede!

İmam hatiplilerle ilgili sözlerinden dolayı ağustos ayında hapis yatan ve tahliye olduktan sonra yurt dışına giden Gülşen, aylar sonra sahne aldı. Bir firmanın yılbaşı etkinliğinde sahneye çıkan şarkıcı, tarzı ve dansıyla dikkat çekti.

Haber Giriş Tarihi: 20.12.2022 09:10
Haber Güncellenme Tarihi: 20.12.2022 09:10
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.webursa.com
4 ay önce cezaevinden tahliye olan Gülşen, haftalar sonra ilk kez sahnede!

30 Nisan 2022'de verdiği bir konserde İmam Hatiplilerle ilgili sözlerinden dolayı 'Halkı kin ve düşmanlığa alenen tahrik etme' suçlamasıyla ağustos ayında hapis yatan Gülşen, tahliye olduktan sonra ev hapsine çarptırıldı. Cezasının kaldırılmasının ardından tüm konserlerini iptal eden şarkıcı, yurt dışına gitti.

SAHNEDE DANS ETTİ

Uzun süredir ailesiyle gözlerden uzak bir hayat yaşayan Gülşen, haftalar sonra sahneye çıktı. Özel bir şirketin yılbaşı etkinliğinde sahne alan şarkıcı, siyah etek ve gold püskül detaylı kıyafetiyle dikkatleri üzerine çekti. Keyfinin yerinde olduğu görülen Gülşen, sahnede dans etmeyi de ihmal etmedi.

NE OLMUŞTU?

Ataşehir'de 30 Nisan 2022'de verdiği bir konserde İmam Hatiplilerle ilgili sözlerinden dolayı 'Halkı kin ve düşmanlığa alenen tahrik etme' suçlamasıyla 3 yıl hapis istemiyle yargılanan Gülşen, ağustos ayında 4 gün cezaevinde kaldı. Tahliye olduktan sonra yurt dışı yasağı devam eden Gülşen'in avukatı, duruşmanın ardından karara itiraz etti. İtirazı kabul eden mahkeme, şarkıcının yurt dışı yasağının kaldırılmasına karar verdi. Şarkıcı kararın bozulmasıyla yurt dışında yaşayan oğlunun yanına gitti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.