Hava Durumu

'Aldattım' demişti! Selin Ciğerci'nin eski eşi Gökhan Çıra'dan şoke eden sözler...

Kısa süre önce ikinci kez Selin Ciğerci'den boşanan Gökhan Çıra karısını aldattığını söylemişti. Çıra bu açıklamasına dair düzeltme yaptı. Gökhan Çıra "İlk boşandığımızda aldattım ikinci boşandığımızda aldatmadım" dedi. Çıra görüştüğü kadının 'hamileyim' diyerek yalan söylediğini açıkladı.

Haber Giriş Tarihi: 17.10.2022 10:44
Haber Güncellenme Tarihi: 17.10.2022 10:44
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.webursa.com
'Aldattım' demişti! Selin Ciğerci'nin eski eşi Gökhan Çıra'dan şoke eden sözler...

Kadınlara attığı mesajlar ifşa olan Gökhan Çıra ikinci kez boşandığı Selin Ciğerci hakkında yeni bir açıklama yaptı. Daha önce karısını aldattığını ve bunu söyleyip boşanma kararı aldığını itiraf eden Çıra bu konuda düzeltme yaptı.

Gökhan Çıra "Aldattım dedim yanlış anlamış insanlar. İlk boşandığımızda aldattım ikinci boşandığımızda aldatmadım. O kadın o güçlü görünsün o üzülmesin sıkıntı yok. Bir açıklama yaparım onun üstüne gidilir ben kaldıramam. İkincisinde sebepler başkaydı o mutlu olsun" dedi.

Çıra eski karısıyla arkadaş olduğunu da sözlerine ekledi.

Gökhan Çıra terk edildi! Selin Ciğerci eski kocasının evinden paylaşıp yaptı... Gerçek ortaya çıktı

ŞOKE EDEN OLAY

Gökhan Çıra "Aldatmanın sebepleri de oluyor. Kavga, kavga çok üstüme geldi. O arada biriyle görüştüm. Çok yanlış insanla aldattım, bana kötü şeyler yaptı. Keşke aldatmasaydım, hamileyim dedi, yalanmış. Araba, saat, ev aldım. Sonra geri aldım bunları" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.