Hava Durumu

Arda Kural'dan Gülşen'e skandal yorum! Sahne kostümünü bakın neye benzetti!

Bir süredir yurt dışında ikamet eden şarkıcı Gülşen, dün akşam İstanbul'da konser verdi. Kırmızı saçlarıyla dikkat çeken Gülşen, beyaz dantel pantolonun üzerine ise iç çamaşırı giydi. Kıyafeti de saçları da hiç beğenilmeyen şarkıcıya bir yorum da Arda Kural'dan geldi. Oyuncu, Gülşen'in sahne kostümünü çocuk bezine benzetti.

Haber Giriş Tarihi: 27.05.2023 17:04
Haber Güncellenme Tarihi: 27.05.2023 17:04
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.webursa.com
Arda Kural'dan Gülşen'e skandal yorum! Sahne kostümünü bakın neye benzetti!

Bir süredir yurt dışında ikamet eden şarkıcı Gülşen, dün akşam İstanbul'da konser verdi. Kırmızı saçlarıyla dikkat çeken Gülşen, beyaz dantel pantolonun üzerine ise iç çamaşırı giydi. Kıyafeti de saçları da hiç beğenilmeyen şarkıcıya bir yorum da Arda Kural'dan geldi. Oyuncu, Gülşen'in sahne kostümünü çocuk bezine benzetti.

Sahnelere geri dönen Gülşen, konserlerinde iddialı kıyafetler seçmeye devam ediyor.

PANTOLONUN ÜZERİNE İÇ ÇAMAŞIRI TERCİHİ

Son günlerdeki kırmızı saçlı haliyle zaten eleştiri oklarını üzerine çeken Gülşen, sahnede beyaz dantel pantolon üzerine iç çamaşırı giyince sosyal medyada hiç beğenilmedi. Şarkıcının kıyafet tercihini görenler eleştiri yağmuruna tuttu.

"ÇOCUK BEZİ SANDIM"

Sahnede giydiği cesur kostümlerle sürekli gündem olan Gülşen'in iç çamaşır giymesini pek çok kullanıcı eleştirirken bir eleştiri de oyuncu Arda Kural'dan geldi. Kıyafeti çocuk bezine benzeten Kural, "Eskiden çocuk bezleri yoktu, muşambası vardı. O sandım ama yakışmış" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.