Hava Durumu

Aslı Enver'den hamilelik açıklaması!

Geçtiğimiz aylarda Berkin Gökbudak ile dünyaevine giren oyuncu Aslı Enver, önceki akşam rol aldığı "Sırça" adlı oyunun ardından gazetecilerin sorularını yanıtladı. Hamileliği hakkında konuşan Enver, “Benim için yeni bir dönem. Bu konuyla ilgili bana biraz zaman verirseniz, daha rahat konuşabilirim o zaman. Konuşmaya çekiniyorum şu anda. İsim düşünmek için de henüz çok erken” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 15.12.2022 09:27
Haber Güncellenme Tarihi: 15.12.2022 09:27
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.webursa.com
Aslı Enver'den hamilelik açıklaması!

Oyuncu Aslı Enver, önceki akşam rol aldığı “Sırça” oyunu sonrası gazetecilerin sorularına yanıver verdi. Hamileliği ile ilgili “Benim için yeni bir dönem. Bu konuyla ilgili bana biraz zaman verirseniz, daha rahat konuşabilirim o zaman” diyen Enver, “Konuşmaya çekiniyorum şu anda. İsim düşünmek için de henüz çok erken” dedi.

"HER ŞEY YOLUNDA, ÇOK MUTLUYUZ”

“Oyunumuz harika gidiyor. Seyirci çok severek izliyor. Biletlerimiz her oyunda hemen tükeniyor. Gelen herkese çok teşekkür ediyorum” diyen Aslı Enver, sürpriz evliliğiyle ilgili soruya “Evlilik iyi. Güzel bir şey yani. Her şey yolunda, çok mutluyuz” yanıtını verdi.

Ünlü oyuncuya hamileliği de soruldu. Enver, “Benim için yeni bir dönem. Bu konuyla ilgili bana biraz zaman verirseniz, daha rahat konuşabilirim o zaman. Konuşmaya çekiniyorum şu anda. İsim düşünmek için de henüz çok erken” ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.