Hava Durumu

Beren Saat, Kenan Doğulu’nun annesi Serpil Doğulu ile buzları eritti

Kenan Doğulu ile 6 yıldır evli olan güzel oyuncu Beren Saat’in, bir dönem aralarında sorun olduğu iddia edilen Doğulu’nun annesi Serpil Doğulu ile buzları eritmiş gibi görünüyor. Uzun süredir bir araya gelmedikleri bilinen ikili, bu kez aynı karede poz verdi. Beren Saat 35’inci doğum gününde sosyal medya hesabında mesaj yayınlamış, Saat’in sert sözleri evliliğinde sorunlar yaşadığı

Haber Giriş Tarihi: 07.05.2021 00:04
Haber Güncellenme Tarihi: 07.05.2021 00:04
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.webursa.com
Beren Saat, Kenan Doğulu’nun annesi Serpil Doğulu ile buzları eritti
Kenan Doğulu ile 6 yıldır evli olan güzel oyuncu Beren Saat’in, bir dönem aralarında sorun olduğu iddia edilen Doğulu’nun annesi Serpil Doğulu ile buzları eritmiş gibi görünüyor. Uzun süredir bir araya gelmedikleri bilinen ikili, bu kez aynı karede poz verdi.

Beren Saat 35’inci doğum gününde sosyal medya hesabında mesaj yayınlamış, Saat’in sert sözleri evliliğinde sorunlar yaşadığı dedikodularına neden olmuştu. Bir süre ayrı evlerde yaşayan çift, 9 aylık ayrılığın ardından ilişkilerine ikinci bir şans verdi. Ayrılık döneminde Kenan Doğulu’nun ailesiyle arasına da mesafe koyan Beren Saat, buzları eritti.

AYLAR SONRA AYNI KAREDELER

Şubat ayında Instagram’da kayınvalidesi Serpil Doğulu’nun doğum gününü paylaşan Beren Saat, önceki gün de Canan Doğulu için yeni yaş mesajı yayınladı. Doğulu’dan ‘kız kardeşim’ diyerek bahseden Beren Saat’e karşılık gecikmedi.

Doğum günü fotoğrafını sayfasında takipçileri ile paylaşan Canan Doğulu, altına şu notu düştü: “Aslında bu fotoğrafta epey eksiğiz. Ailemizin diğer yarısıyla yasaklar sebebiyle yan yana değiliz ama kalp kalbeyiz.. Yeni yaşımda tek dileğim özgürce bir araya gelebildiğimiz, birbirimize çekinmeden sarılabileceğimiz, hayatı sevdiklerimizle doya doya paylaşabileceğimiz, bütün kötülüklerin geride kaldığı sağlıklı günlere bir an önce kavuşabilmek…”

Beren Saat ile Serpil Doğulu, aylar sonra aynı karede olması dikkatlerden kaçmadı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.