Hava Durumu

CZN Burak'tan 'aylık gelir' açıklaması

CZN Burak lakabıyla bilinen 65 milyon takipçili sosyal medya fenomeni Burak Özdemir, Oğuzhan Uğur'un Youtube programına konuk oldu. Aylık gelirini 30 bin lira olarak açıklamasıyla gündeme gelen Özdemir, "Kazandığım para belli, babamdan aldığım para tabii ki 30 bin TL değil diyen CZN Burak, "O benim resmi, babamın yanında çalıştığım gelirim. Geri kalan şey babamla beni ilgilendirir" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 08.11.2022 10:19
Haber Güncellenme Tarihi: 08.11.2022 10:19
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.webursa.com
CZN Burak'tan 'aylık gelir' açıklaması

CZN Burak olarak tanınan restoran sahibi Muhammed Burak Özdemir, geçtiğimiz günlerde "İmar kirliliğine neden olmak" suçundan yargılandığı davada aylık gelirine ilişkin yaptığı açıklama gündem olmuştu. Davada aylık gelirini 30 bin lira olarak açıklayan Özdemir, Oğuzhan Uğur'un YouTube'daki 'Olsun Be' programına katılarak aylık geliriyle ilgili sözlerine açıklık getirdi.

Restorandaki mevcut durumu anlatan CZN Burak, "Tabii ki insanlar benim babamın 40 yıllık bir iş insanı olduğunu bilmiyorlar. Babayla oğul ilişkisi, patronla işçi ilişkisinden daha öte bir ilişki. Ben babama dedim ki, tabii ki artık eskisi gibi olmayacak, ben tabii ki hayatımda daha çok iyileştirme istiyorum, ben artık CZN Burak oldum dedim" ifadelerini kullandı.

Kazandığım para belli, babamdan aldığım para tabii ki 30 bin TL değil diyen CZN Burak, "O benim resmi, babamın yanında çalıştığım gelirim. Geri kalan şey babamla beni ilgilendirir" dedi.

CZN Burak, gelen tepkilerle ilgili olarak ise, "Bu durumu mizaha çeviren çok var. Beni anlayıp tahmin edip "Ya babasının şirketidir, o yanında kazandığı resmi parayı söylüyordur" diyen de var. Çok ağır ithamda bulunan da var. Ben onların aklının uçabileceği paraları elinin tersiyle reddetmiş bir insanım. Çünkü benim için önemli olan iş" diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.