Hava Durumu

Defne Samyeli, gönlünü genç müzisyene kaptırdı!

50 yaşındakİ Defne Samyeli, gönlünü müzisyen Çağrı Telkıvıran'a kaptırdı. 10 gündür birlikte olduğu öğrenilen ikili, dün akşam ilk kez birlikte görüntülendi. Basın mensuplarını görünce panikleyen ikili, aynı araca binerek uzaklaştı.

Haber Giriş Tarihi: 09.03.2023 12:46
Haber Güncellenme Tarihi: 09.03.2023 12:46
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.webursa.com
Defne Samyeli, gönlünü genç müzisyene kaptırdı!

Cem Yılmaz'la yaşadığı aşkla bir dönem magazin gündeminden düşmeyen Defne Samyeli, yeni bir aşka yelken açtı. ATV ekranlarında yayınlanan Aldatmak dizisinde rol alan Samyeli, daha önce Aslı Bekiroğlu ve Biran Damla Yılmaz ile aşk yaşayan müzisyen Çağrı Telkıvan ile aşk yaşamaya başladı.

İLK KEZ GÖRÜNTÜLENDİLER

Gazete Magazin'de yer alan habere göre, gönlünü kendisinden yaşça küçük Çağrı Telkıvıran'a kaptıran Samyeli, ilişkisini gizleyemedi. Dün gece Armutlu'da bir mekandan birlikte çıkan ikili, Defne Samyeli'nin arabası ile mekandan ayrılmak istedi. Mekan çıkışı karşılarında basın mensuplarını gören Telkıvıran ve Samyeli, panikledi. Çift, ilişkileriyle ilgili soruları da yanıtsız bıraktı. İkilinin yaklaşık 10 gündür birlikte olduğu ve yakın arkadaşlarının bu ilişkiyi desteklediği öğrenildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.