Hava Durumu

Demet Özdemir, 2 hafta önce boşandığı Oğuzhan Koç'un evinden çıktı! 'Anlatacağımı...'

Oyuncu Demet Özdemir, 2 hafta önce boşandığı Oğuzhan Koç'un evinden çıkarken objektiflere takıldı. Elindeki kağıtlarla dikkat çeken ünlü oyuncu, "Birkaç bir şeyimiz kalmış onları aldım aynen prosedürler vardı" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 23.05.2023 12:16
Haber Güncellenme Tarihi: 23.05.2023 12:16
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.webursa.com
Demet Özdemir, 2 hafta önce boşandığı Oğuzhan Koç'un evinden çıktı! 'Anlatacağımı...'

28 Ağustos 2022'de görkemli bir törenle nikah masasına oturan Demet Özdemir ile Oğuzhan Koç, geçtiğimiz ay boşanma kararı almıştı.

"Evliliğimizi bir süredir yürütemediğimizi görüp, sona erdirme kararı aldık" diyen ikili 2 hafta önce tek celsede boşandı.

Boşandıktan sonra arkadaşlıklarını devam ettirme kararı alan çiftten Demet Özdemir, önceki gün Oğuzhan Koç'un evinden çıkarken objektiflere yansıdı.

Basın mensuplarını karşısında gören oyuncunun elindeki kağıtlar dikkat çekti.

KALAN EŞYALARINI ALDI

Magazin Tadı tarafından görüntülenen oyuncu, evde kalan eşyalarını almak için geldiğini ve Koç ile sohbet ettiklerini söyledi. Elindeki kağıtlarla dikkat çeken Özdemir, "Birkaç bir şeyimiz kalmış onları aldım aynen prosedürler vardı" dedi. 

Muhabirlerin "Oğuzhan Koç da evde onunla da konuştunuz galiba?" demesi üzerine gülerek karşılık veren oyuncu, "Anlatacağımı düşünmüyorsunuz herhalde. Hiçbir zaman aramız bozulmadı" şeklinde konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.