Hava Durumu

Demet Özdemir ile Oğuzhan Koç bu akşam evleniyor!

Yaklaşık iki yıl süren birlikteliklerini evlilikle taçlandırma kararı alan oyuncu Demet Özdemir ile şarkıcı Oğuzhan Koç, bu akşam nikah masasına oturuyor.

Haber Giriş Tarihi: 28.08.2022 17:12
Haber Güncellenme Tarihi: 28.08.2022 17:12
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.webursa.com
Demet Özdemir ile Oğuzhan Koç bu akşam evleniyor!

Demet Özemir, 14 Şubat Sevgililer Günü'nde Oğuzhan Koç'un evlilik teklifine "Evet!" yanıtını vermişti. Çift, haziran ayında aile arasında düzenlenen tören ile nişanlanmıştı.

BU AKŞAM EVLENİYORLAR!

26 Ağustos'ta beklenen yoğun yağış nedeniyle düğün tarihlerini 28 Ağustos'a çeken Özdemir ile Koç, bu akşam evleniyor.

"GÖNLÜK SİZİNLE!"

Çiftin düğününe katılamayacak olan Ebru Gündeş, Özdemir ve Koç için sosyal meyda hesabından bir paylaşımda bulundu. Ünlü şarkıcı, Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç'a "Gönlüm sizinle! Hep böyle mutlu olacağınız bir ömür dilerim." sözleriyle seslendi.

Ebru Gündeş'in gönderisini kendi sayfasında yayınlayan Demet Özdemir de Gündeş'e "İyi ki varsın!" sözleriyle karşılık verdi.

DEMET KINAYI YAKTI

Geçtiğimiz günlerde Oğuzhan Koç'un bekarlığa veda partisinin ardından Demet Özdemir de kına gecesi yapmıştı. Geceye, ünlü oyuncunun yakın arkadaşları ve ailesi katılmıştı.

Demet Özdemir'in kına yakıldığı sırada kırmızı duvağının altında gözyaşlarına boğulmuştu.

BEKARLIĞA VEDA PARTİSİNİ BASTI!

Oğuzhan Koç, Özdemir ile dünyaevine girmeden önce bekarlığa veda partisi gerçekleştirmişti. Gecenin sonunda Demet Özdemir partiyi basmıştı. Tüm erkekler Demet Özdemir maskesi takarak Koç ile poz vermişti. Geceye Eser Yenenler, İbrahim Büyükak, Tolga Akış gibi Koç'un birçok yakın arkadaşı katılmıştı.

"İKİMİZ DE BİRBİRİMİZE ÇOK ŞANSLI GELDİK"

Öte yandan Demet Özdemir, daha önce Koç ile birlikteliği hakkında "İkimiz de birbirimize çok şanslı geldik. İkimiz de çok mutluyuz. Ben kendimi çok şanslı hissediyorum." ifadelerini kullanmıştı.

"GELİNLİK HAYALİ KURMAMIŞTIM"

Gelinlik için hayalinde özel bir şey olmadığını belirten Demet Özdemir, "Ben 15 yaşından bu yana çalışıyorum. Hiç düğün dernek, gelinlik falan hayal etmediğimi fark ettim. O yüzden kesin bir şey söyleyemiyorum." şeklinde konuşmuştu.

"DÜĞÜN İSTANBUL'DA OLACAK"

Düğünün Çeşme'de olacağı iddiasına yanıt veren oyuncu, "Arkadaşlar kesin bir şey söyleyemiyorum ancak yüksek ihtimal İstanbul olacak." açıklamasını yapmıştı.

"2 GÜN SÜREBİLİR"

Oğuzhan Koç-Demet Özdemir çifti, düğün törenlerinin 4 gün süreceği yönünde çıkan haberlere açıklık getirmişti.

İkili, "Dört gün değil ama iki gün olabilir. Bir günü de arkadaşlarımızla eğlenerek geçirmek istiyoruz, herkese zaman ayırmak istiyoruz. O yüzden şimdiden bir şey söyleyip, daha sonra onu yapamamak kötü olur." demişti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.