Hava Durumu

Fahriye Evcen ile Burak Özçivit'in ikinci çocukları dünyaya geldi!

Fahriye Evcen ile Burak Özçivit'in ikinci çocukları dünyaya geldi. Oyuncu çift, bebeklerine 'Kerem' adını verdi.

Haber Giriş Tarihi: 18.01.2023 14:46
Haber Güncellenme Tarihi: 18.01.2023 14:46
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.webursa.com
Fahriye Evcen ile Burak Özçivit'in ikinci çocukları dünyaya geldi!

Fahriye Evcen ile Burak Özçivit 2017'de evlenmişti. Çiftin oğulları Karan, 2019'da doğmuştu. Bir süredir ikinci kez anne ve babalık heyecanını yaşayan Evcen ile Özçivit'in çocukları da bugün dünyaya geldi. Çift, bebeklerine, "Kerem" adını verdi.

"AİLECE ÇOK HEYECANLIYIZ"

Daha önce Burak Özçivit ile Nişantaşı'nda görüntülenen Fahriye Evcen, "Benim hamilelik sürecim gayet güzel geçiyor. Dinleniyorum bol bol... Karan’ı kardeş sürecine alıştırdık. Ailece çok heyecanlıyız" demişti.

"UYKUSUZ GECELERE ALIŞKINIM"

Ayrıca Burak Özçivit, daha önce ikinci kez baba olmasıyla ilgili sorulara, "Biz de yeni öğrendik. İnanılmaz heyecanlıyız. Çok sevindik. O kadar yeni ki Karan'a bile söyleme fırsatımız olmadı. 'Kız mı olsun, erkek mi olsun?' modunda değiliz. Sağlıklı vatana, millete hayırlı evlat olsun, yeterli. Ben zaten uykusuz gecelere alışkınım. Karan ile stajımı tamamladım" şeklinde yanıt vermişti.

"ZAMAN RİTMİM TEPETAKLAK OLDU"

Fahriye Evcen, Karan'ın doğmasından sonraki süreçle ilgili, "Zaten tempolu bir iş yapıyorum ama hep zamanı çok iyi yönettiğimi düşünüyordum. Kendimle gurur duyarken, hayatıma bir bebek girdiğinde aslında işin hiç de öyle olmadığını, bebeğin benim ritmimi tepetaklak ettiğini gördüm. Çünkü bebeğin kendi ritmi var ve anne ona zaman ayırmak zorunda. Uzun süre kimseden destek almadım. Burak'ın da katkısı oldu" demişti.

"HASSASLAŞTIM"

Fahriye Evcen, annelik sonrası duygularındaki değişimi, "Anne olduktan sonra daha hassaslaştım. İki temel sorun içimi çok acıtmaya başladı. 'Her bebek eşit şartlarda mı büyüyor? Her aile eşit şartlarda bebeğine bakabiliyor mu?' konusunu çok derinden hissetmeye başladım" sözleriyle anlatmıştı.

"BURAK ÇOK İYİ BİR BABA"

Eşi Burak Özçivit’in de çok iyi bir baba olduğunu dile getiren ünlü oyuncu, "Yardım anlamında çok şanslıyım. Orada babanın da desteği olması önemli. İki senedir uykusuz yaşıyorum" ifadelerini kullanmıştı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.