Hava Durumu

Fahriye Evcen ve Burak Özçivit çiftinin bebeğinin cinsiyeti belli oldu!

'Çalıkuşu' dizisinde başlayan aşklarını evlilikle taçlandıran Fahriye Evcen ve Burak Özçivit çiftinin Karan adında 3 yaşında oğulları var. İkinci bebeğine dört aylık hamile olan 36 yaşındaki güzel, geçtiğimiz günlerde çocuklarının erkek olacağını öğrendi.

Haber Giriş Tarihi: 26.08.2022 16:55
Haber Güncellenme Tarihi: 26.08.2022 16:55
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.webursa.com
Fahriye Evcen ve Burak Özçivit çiftinin bebeğinin cinsiyeti belli oldu!

Fahriye Evcen ile Burak Özçivit, 'Çalıkuşu' dizisinin setinde tanışıp, aşk yaşamaya başladı. Ünlü oyuncular, 2017 yılında evlenip 2019'da oğulları Karan'ın doğumuyla ilk kez anne ve baba olma mutluluğu yaşadılar.

İKİNCİ BEBEK DE ERKEK! 

İkinci bebeklerini kucaklarına almak için gün sayan ünlü çiftin bebeklerinin cinsiyeti belli oldu. Milliyet'ten Sercan Kısmet'in haberine göre; İkinci bebeğine dört aylık hamile olan 36 yaşındaki güzel, geçtiğimiz günlerde çocuklarının erkek olacağını öğrendi.

"VATANA, MİLLETE HAYIRLI EVLAT OLSUN YETERLİ" 

Bir erkek çocukları bulunan ikilinin, geçtiğimiz haftalarda kız bebek istedikleri iddia edilmişti. ATV'de ekranlara gelen 'Kuruluş Osman' adlı dizide 'Osman Bey' karakterine hayat veren Burak Özçivit, söz konusu iddiaları net bir dille yalanlamıştı.

Yakışıklı oyuncu, "Kız mı erkek mi olsun? modunda değiliz, sağlıklı, vatana millete hayırlı evlat olsun yeterli. Ben zaten uykusuz gecelere alışkınım. Karan ile stajımı tamamladım" ifadelerini kullanmıştı.

"ARTIK SAÇMALAMAYIN" 

Geçtiğimiz günlerde beş yıllık evlilikte kriz çıktığı haberi magazin gündemine bomba gibi düşmüştü.

İddiaya göre; eşi ve kayınvalidesiyle kavga eden Evcen, ipleri koparmışı ve evi terk etmişti.

Haklarında çıkan haberlerin ardından ikiliden yalanlama gelmişti. Karan adını verdikleri üç yaşında bir oğulları olan oyuncu çiften Burak Özçivit, sosyal medya hesabından kalp emojisiyle birlikte aşk pozu yayınlamıştı. Fahriye Evcen ise aynı poza, "Artık saçmalamayın, bizi rahat bırakın” notunu düşmüştü.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.