Hava Durumu

Hadise'den evlilik itirafı: 'Ben beceremedim'

İş insanı Mehmet Dinçerler ile ünlü şarkıcı 30 Nisan'da evlenmiş ve 30 Eylül'de ise boşanmıştı. Çiftin evliliği kadar boşanması da oldukça ses getirmişti. O gün bugündür attığı her adım olay olan Hadise bu kez sahnede yaptığı evlilik itirafıyla gündeme geldi.

Haber Giriş Tarihi: 08.05.2023 17:31
Haber Güncellenme Tarihi: 08.05.2023 17:31
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.webursa.com
Hadise'den evlilik itirafı: 'Ben beceremedim'

Geçtiğimiz nisan ayında Çırağan Sarayı'nda gerçekleşen törenle sessiz sedasız evlenen Hadise-Mehmet Dinçerler çiftinin, bir süredir ayrı ayrı görüntülenmesi dikkatlerden kaçmamış, ardından Hadise. 14 Eylül'de Beykoz Adliyesi'nde boşanma davası açmıştı.

TEK CELSEDE BİTTİ

"Sanat hayatımla ilgili Mehmet Dinçerler'den baskı görüyorum" iddiasına bulunan Hadise ile Mehmet Dinçerler'in boşanma davası 30 Eylül 2022 Cuma günü tek celsede sonlandı.

"BEN BECEREMEDİM"

Hadise'nin önceki akşam verdiği konserde evlilik hakkında kullandığı ifadeler sosyal medyanın gündemine bomba gibi düştü.

Hadise şu ifadeleri kullandı:

"Maşallah, bütün mutlu giden evliliklere bir alkış alabilir miyim. Ben beceremedim o işi. Ama yine de sonsuz aşka inanıyorum arkadaşlar."

"ÖLSÜN İSTEDİM"

Yaklaşık 14.5 milyon takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından şarkının hikayesini paylaşan 37 yaşındaki popçu, sessiz feryadını, "Kaç kere inandım, kaç kere yanıldım. Ölmek istedim, ölsün istedim. Kalbimi yerimden söküp atmak istedim" sözleriyle ifade etmişti.

"BAĞİRA ÇAĞİRA FERYAT ETMEK İSTEDİM"

Özel hayatıyla magazin gündeminden düşmeyen Hadise, şarkısını tanıtırken şu ifadeleri kullanmıştı: Bu şarkıya kadar sessiz bir feryattı benimki, duyanın anlamadığı, anlayacak olanın duymadığı. Her seferinde kıyıya vurmaktan yorulup, bağıra çağıra feryat etmek istedim. Dinlediğim ilk anda bu şarkının başta benim ve sessiz çığlıkları olan herkesin sesli feryadı olsun istedim. Feryat işte tüm bu hislerle okyanusa açılmayı hayal edip, hayal kırıklığıyla deniz kıyısına vuranların hikayesini anlatıyor

Bu paylaşımın ardından Mehmet Dinçerler deniz kıyısından bir paylaşım yapmış ve hemen silmişti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.