Hava Durumu

Hadise ve Mehmet Dinçerler tek celsede boşandı!

Ünlü şarkıcı Hadise, sanat hayatını etkileyecek boyutta psikolojik baskıya maruz kaldığını iddia ederek Beykoz Adliyesi'ne boşanma davası açmıştı. 5 ay önce evlenen ünlü şarkıcı Hadise ve iş insanı Mehmet Dinçerler tek celsede boşandı.

Haber Giriş Tarihi: 30.09.2022 17:10
Haber Güncellenme Tarihi: 30.09.2022 17:10
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.webursa.com
Hadise ve Mehmet Dinçerler tek celsede boşandı!

30 Nisan'da Çırağan Sarayı'nda dünya evine giren Hadise- Mehmet Dinçerler çifti, 5 aylık evliliklerinin ardından boşanıyor. Hadise Açıkgöz, geçtiğimiz günlerde Beykoz Adalet Sarayı'na gelerek boşanmak için dilekçe vermişti.

TEK CELSEDE BOŞANDILAR

Dilekçede, "Davalı tarafın bu davranışları, zaman içerisinde psikolojik baskı boyutuna ulaşmıştır. Bu psikolojik baskılar müvekkili oldukça yıpratmış ve sadece kişisel hayatını değil, kamuoyuna yansıdığı üzere sanat hayatını da etkileyecek boyuta varmıştır. Bu nedenle, taraflar arasında karşılıklı olarak uyumsuzluklar kendini göstermiş, ayrı yaşamaya başlamışlar ve evlilikleri fiilen sona ermiştir. Tarafların bundan böyle birlikte yaşamaları mümkün değildir" denilmişti.

DURUŞMAYA KATILMADILAR

Beykoz 2. Aile Mahkemesi’nde bugün görülen ilk duruşmaya Hadise ve Mehmet Dinçerler katılmadı. Kararını açıklayan mahkeme Hadise ve Mehmet Dinçerler’i tek celsede boşadı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.