Hava Durumu

İbrahim Tatlıses'in kızı isyan etti! 'Sayenizde ülkeyi terk etmeyi düşünüyorum'

Yıllar sonra babasının İbrahim Tatlıses olduğunu öğrenen Dilan Çıtak güçlü sesiyle dikkat çekiyor. Son dönemde sahne performansıyla da adından söz ettiren İbrahim Tatlıses'in kızı hakkındaki yorumlara isyan etti. Çıtak "Sayenizde ülkeyi terk etmeyi düşünüyorum" diyerek sitemde bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 18.05.2023 16:35
Haber Güncellenme Tarihi: 18.05.2023 16:35
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.webursa.com
İbrahim Tatlıses'in kızı isyan etti! 'Sayenizde ülkeyi terk etmeyi düşünüyorum'

Türkücü İbrahim Tatlıses'in babası olduğunu kabul etmesi uzun yıllar alan Dilan Çıtak, kısa sürede hem sesi hem de özel hayatıyla tüm dikkatleri üzerine toplamayı başardı.

İbrahim Tatlıses'in kızı Dilan Çıtak, küçük yaşlarda müzikle ilgilenmeye başladı ve başarılı performansıyla da sahnelerin aranan isimlerinden oldu. Ancak genç şarkıcı başarısının babasının gölgesinde kalmasından rahatsız.

Dilan Çıtak son olarak hakkında yapılan yorumlara isyan etti.

"20 YILDIR MÜZİK YAPIYORUM"

"Ben babamı çok seviyorum çok saygı duyuyorum ama yetmedi mi beni bir birey olarak kabul edemeyişiniz" diyen Çıtak açıklamasına devam etti, "Babam bile kabul etti Dilan Çıtak olduğumu bir siz edemediniz. 'Baban sayesinde' lafından bıktım! Ben 20 yıldır müzik yapıyorum" dedi.

Çıtak açıklamasının devamında ise "Yeter ya sayenizde bu ülkeyi terk etmeyi düşünüyorum çünkü size iyi insan olsam da iyi ses olsam da yaranılmaz bırakın artık salın beni ya babam ayrı ben ayrı biz böyle iyiyiz çok mutluyuz babam koca bir ses ve bu işin şahı" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.