Hava Durumu

Kenan Işık’a büyük ayıp!

Tedavisi yedi yıldır evinde devam eden usta sanatçı Kenan Işık hakkında sosyal medyada yapılan bir paylaşım şok etkisi yaratırken, söz konusu çirkin benzetmeye tepki yağdı. Son olarak ‘o mesajı yazıp yazacağına pişman edildi’ yorumu geldi. Kenan Işık, 2014 yılında gittiği otelin saunasında fenalaşıp kafasını yere çarpmıştı. Düşmenin etkisiyle beyin kanaması geçiren Işık, hemen ameliyata alınmış

Haber Giriş Tarihi: 07.05.2021 00:03
Haber Güncellenme Tarihi: 07.05.2021 00:03
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.webursa.com
Kenan Işık’a büyük ayıp!
Tedavisi yedi yıldır evinde devam eden usta sanatçı Kenan Işık hakkında sosyal medyada yapılan bir paylaşım şok etkisi yaratırken, söz konusu çirkin benzetmeye tepki yağdı. Son olarak ‘o mesajı yazıp yazacağına pişman edildi’ yorumu geldi.

Kenan Işık, 2014 yılında gittiği otelin saunasında fenalaşıp kafasını yere çarpmıştı. Düşmenin etkisiyle beyin kanaması geçiren Işık, hemen ameliyata alınmış ve zorlu bir tedavi süreci başlamıştı. Ünlü sanatçının tedavisi yaklaşık yedi yıldır evinde devam ediyor.

Bazı sosyal medya kullanıcıları, koronavirüs tedbirleri kapsamında alınan 17 günlük ‘tam kapanma’ kararı sonrası tepki çeken ‘Kenan Işık’ benzetmesinde bulunmuştu.

Sabah gazetesinden Yüksel Aytuğ, “Kenan Işık’a Büyük Ayıp” başlıklı yazısı ile bu konuyu köşesine taşıdı. İşte o yazı…

“Yani yazmaktan bile büyük hicap duyuyorum. Geçen hafta yüreğimi en çok acıtan olaydı.

Bir kendini bilmez, pandemi ile ilgili kısıtlamaları sözde eleştirmek ve bu yolla ‘tık’ almak uğruna değerli dostum Kenan Işık ve ailesini çirkin emellerine alet etti.

‘Halimiz Kenan Işık gibi, yaşıyoruz ama yaşamıyoruz’ gibisinden saçmaladı, büyük terbiyesizlik etti. Beni teselli eden ise bu çirkefin sosyal medyada çok güçlü bir şekilde eleştirilmesi, o ibareyi yazıp yazacağına pişman edilmesiydi.

 

Öyle güzel, öyle anlamlı tepkiler verildi ki yüreğime az da olsa su serpildi. Vicdan, insan olmanın en büyük erdemidir. Allah, cümlemizi ‘vicdansızlardan’ ırak eylesin.”

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.