Hava Durumu

Kızılcık Şerbeti'nin Kıvılcım'ı sosyal medyadan nasibini aldı

Cuma akşamları izleyiciyi ekran başına kilitleyen reyting rekortmeni dizi Kızılcık Şerbeti'nde hayat verdiği 'Kıvılcım' karakteri ile ününe ün katan Evrim Alasya bu kez tarzı ve saçıyla sosyal medyadan nasibini aldı. 'Geleceğin Güçlü Kadınları' etkinliğine katılan ünlü oyuncunun tarzı yerden yere vuruldu. 

Haber Giriş Tarihi: 09.03.2024 17:50
Haber Güncellenme Tarihi: 09.03.2024 17:50
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.webursa.com
Kızılcık Şerbeti'nin Kıvılcım'ı sosyal medyadan nasibini aldı

Cuma akşamları izleyiciyi ekran başına kilitleyen reyting rekortmeni dizi Kızılcık Şerbeti'nde hayat verdiği 'Kıvılcım' karakteri ile ününe ün katan Evrim Alasya bu kez tarzı ve saçıyla sosyal medyadan nasibini aldı. 'Geleceğin Güçlü Kadınları' etkinliğine katılan ünlü oyuncunun tarzı yerden yere vuruldu. 

Barış Kılıç, Ahmet Mümtaz Taylan, Sıla Türkoğlu, Sibel Taşçıoğlu, Doğukan Güngör ve Müjde Uzman gibi isimlerin başrollerinde yer aldığı Kızılcık Şerbeti dizisinde hayat verdiği 'Kıvılcım' karakteri ile beğeni toplayan ünlü oyuncu Evrim Alasya 'Geleceğin Güçlü Kadınları' etkinliğinde boy gösterdi. 

Gecede siyah dantel detaylı bir elbise giyen Alasya, saçlarını tepeden bir topuz yaptırdı.

Ünlü oyuncunun kıyafeti hiç beğenilmezken, sosyal medyada; 'Hiç olmamış', 'Güzelim kadın ne yapmış kendine' yorumları yapıldı. 

İşte Evrim Alasya'nın davet tarzı...

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.