Hava Durumu

Mehmet Dinçerler hakkındaki iddiaları cevapladı

Hadise sosyal medya hesabından Mehmet Dinçerler ile boşanacaklarını duyurdu. Şarkıcı, paylaşımında "Anlaşarak sonlandıramadığımız için boşanma davası açtım" dedi. Hadise'nin ardından Mehmet Dinçerler de açıklama yaptı ve hakkındaki iddiaları cevapladı.

Haber Giriş Tarihi: 16.09.2022 09:31
Haber Güncellenme Tarihi: 16.09.2022 09:31
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.webursa.com
Mehmet Dinçerler hakkındaki iddiaları cevapladı

Hadise 2021 yazında aşk yaşamaya başladığı iş insanı Mehmet Dinçerler ile geçen nisanda Çırağan Sarayı’nda nikah masasına oturmuştu.

Henüz 4.5 aylık evli olan çiftin arası iki hafta önce bozulmuştu. İkili alyanslarını çıkarmıştı.

Hadise dün avukatı aracılığı ile mahkemeye başvurup boşanma davası açtı.

“ANLAŞARAK SONLANDIRAMADIĞIMIZ İÇİN DAVA AÇTIM”

Instagram hesabından açıklama yapan şarkıcı, “Anlaşarak sonlandıramadığımız için boşanma davası açtığımı sizlerle paylaşmak isterim. Mehmet’e hayatında mutluluklar diliyorum. Bu süreçte yanımda olan herkese teşekkür ederim” ifadesini kullandı.

“YAPILAN YAKIŞTIRMALAR BİR SENEME HAKSIZLIK”

Hadise’nin ardından Mehmet Dinçerler de Instagram hesabından şu açıklamayı yaptı:

“Çok özel ve hassas olan bu konuda sessiz kalmak en doğrusu olur diye düşünmüştüm. Gelinen durumda ise, yapılan yakıştırmalar’ görünce susmanın şahsıma, aileme ve özellikle çok emek verdiğim son 1 seneme haksızlık olacağını düşünüyorum.”

“Karşılıklı olarak çok değer vererek başladığımız ilişkimiz son bulmuş olsa da, ilişkimiz süresince Hadise’nin sanat hayatını belki de en çok destekleyen kişi oldum. Konserlerini ailem dahil en önden gururla izlediğime ve başarılarıyla da kendisiyle onur duyduğuma herkes şahit olmuşken, bugün öne sürülen iddiaları şaşkınlıkla karşılıyorum.”

“Evliliğimizi sonlandırmak ortak görüşümüz doğrultusunda olup, tek isteğim süreci herkes için en hayırlı olacak şekilde saygı çerçevesinde bitirmektir. Başka hiçbir talep ve isteğim olmamıştır. Kendi dünyama dönmek adına herkesten bana ve aileme saygı rica ediyorum. Sevgiler…”

“DAVRANIŞLARI PSİKOLOJİK BASKI BOYUTUNA ULAŞTI”

Hadise, boşanmak için avukatı Hakan Öncel aracılığıyla dün Beykoz 2. Aile Mahkemesi’ne başvuruda bulundu. Mahkemeye sunulan dilekçede, Hadise Açıkgöz ile Mehmet Dinçerler’in 30 Nisan 2022’de evlendikleri belirtilerek Dinçerler’in evlendikten kısa bir süre sonra, Hadise’nin sanat hayatını kısıtlamaya yönelik tutum ve davranışlarda bulunmaya başladığı ileri sürüldü.

Dilekçede, “Davalı tarafın bu davranışları, zaman içerisinde psikolojik baskı boyutuna ulaşmıştır. Bu psikolojik baskılar müvekkili oldukça yıpratmış ve sadece kişisel hayatını değil, kamuoyuna yansıdığı üzere sanat hayatını da etkileyecek boyuta varmıştır. Bu nedenle, taraflar arasında karşılıklı olarak uyumsuzluklar kendini göstermiş, ayrı yaşamaya başlamışlar ve evlilikleri fiilen sona ermiştir. Tarafların bundan böyle birlikte yaşamaları mümkün değildir” denildi.

MADDİ VE MANEVİ TAZMİNAT TALEBİ YOK

Hadise’nin maddi ve manevi tazminat talebi olmadığı kaydedilen dilekçede, “Mehmet Dinçerler’in boşanma konusundaki iradesini, mahkemeniz huzurunda beyan edeceğini umuyoruz. Aksi durumda, evlilik birliğinin sarsılması ile ilgili olarak, tanık ve delil sunma ile diğer tüm haklarımızı saklı tutuyoruz” ifadeleri kullanıldı.

Dilekçede, “Evlilik Birliğinin Sarsılması” başlıklı Medeni Kanun’un 166’ncı maddesi uyarınca tarafların boşanması talep edildi.

YÜZÜĞÜ GERİ İSTEDİĞİ İDDİA EDİLMİŞTİ

Hadise’nin kendisinden daha az konser yapmasını isteyen Mehmet Dinçerler’den ve kapalı giyinmesini isteyen eşinin ailesinin baskısından bunaldığı iddia edilmişti. Dinçerler’in boşanma kararının ardından da Hadise’ye aldığı 3 milyon TL’lik yüzüğü ve nikah töreninde takılan altınları geri istediği ileri sürülmüştü.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.