Hava Durumu

Mert Ramazan Demir Kubilay Aka ile olaylı geceyi anlattı: Ufak tefek oyunlarla...

Yalı Çapkını dizisinin yıldızı Mert Ramazan Demir, hafta başı ekibiyle eğlendiği mekanda rol arkadaşı Afra Saraçoğlu ile yakınlığı sebebiyle Kubilay Aka'nın tepkisine uğradığı iddiasını doğrulayarak "Evet, öyle bir öyle bir şey oldu ama göz göze gelme, bir kavga falan olmadı. Hatta ben dışarıdaydım, mevzunun içinde de değildim. Saçma sapan bir yere gitti mevzu… Ufak tefek oyunlarla bir şeylerle manipülasyona uğradı" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 19.12.2022 11:22
Haber Güncellenme Tarihi: 19.12.2022 11:22
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.webursa.com
Mert Ramazan Demir Kubilay Aka ile olaylı geceyi anlattı: Ufak tefek oyunlarla...

Star Tv'nin sezona damgasını vuran reyting rekortmeni dizisi Yalı Çapkını'nın Ferit’i Mert Ramazan Demir, geçtiğimiz günlerde OGM Pictures’ın partisinin ardından gittiği mekanda Kubilay Aka’yla gerginlik yaşadığı iddialarıyla gündeme gelmişti. Kubilay Aka'nın, yakın arkadaşı olan Mert Yazıcıoğlu'nun sevgilisi Afra Saraçoğlu ile rol arkadaşı Mert Ramazan Demir'in yakınlığı nedeniyle sinirlenip tepki gösterdiği iddia edilmişti

Dün akşam sete gitmeden önce Dünya Kupası maçını seyreden Mert Ramazan Demir, Tv100’ün Magazin Hattı programının kameralarına yakalanınca sorularını yanıtladı.

'BEN GÖZ GÖZE BİLE GELMEDİM'

Ünlü oyuncu, olayın yaşandığını doğrulayarak "Evet, öyle bir öyle bir şey oldu ama göz göze gelme, bir kavga falan olmadı. Hatta ben dışarıdaydım, mevzunun içinde de değildim. Olay çok büyüdü ve gereksiz bir gündem oldu. Hiçbir şekilde tartışmaya girmedim. Hiçbir şekilde kavga edilmedi. Ben göz göze bile gelmedim" diye konuştu.

'OLAY BİR ANDA BAŞIMIZA PATLADI'

Mert Ramazan Demir, sözlerine "Bizim Afra ile samimiyetimiz yeni değil, çok eski arkadaşız… Saçma sapan bir yere gitti mevzu… Ufak tefek oyunlarla bir şeylerle manipülasyona uğradı. Bizim de bir anda başımıza patladı olay ama hiç öyle bir şey yok" şeklinde devam etti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.