Hava Durumu

Miray Daner'den Oğulcan Engin'e romantik kutlama: İyi ki doğdun sevgilim!

Seda Sayan'ın Sinan Engin ile yaptığı evlilikten dünyaya gelen oğlu Oğulcan Engin ile mutlu bir birliktelik sürdüren Miray Daner, 32 yaşına basan sevgilisi Oğulcan Engin'in doğum gününü sosyal medyadan kutladı.

Haber Giriş Tarihi: 31.08.2022 11:40
Haber Güncellenme Tarihi: 31.08.2022 11:40
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.webursa.com
Miray Daner'den Oğulcan Engin'e romantik kutlama: İyi ki doğdun sevgilim!

Dijital bir platformda 'Kuş Uçuşu' dizisinde oyunculuğuyla adından söz ettiren Miray Daner gönlünü şarkıcı Seda Sayan'ın oğlu Oğulcan Engin'e kaptırdı. Dokuz aydır mutlu birliktelikleri olan çift ilişkilerini sosyal medyaya da taşıdı.

"İYİ Kİ DOĞDUN SEVGİLİM" 

Oğulcan Engin, 30 Ağustos'ta 32 yaşına bastı. Ünlü oyuncu, sevgilisinin doğum gününü Instagram hesabından kutladı. Küçük bir kutlama organize eden Miray Daner, o anları, "İyi ki doğdun sevgilim. Seni çok seviyorum." ifadeleriyle paylaştı.

Daner, ardından Oğulcan Engin ile çekilen bu siyah-beyaz fotoğrafını da sosyal medya hesabından yayınlamayı ihmal etmedi.

Öte yandan Daner ile Engin, geçtiğimiz aylarda Bebek'te el ele objektiflere takılmıştı. Gazetecileri görünce kısa süreli şaşkınlık yaşayan ikiliden Miray Daner, "İlişkiniz nasıl gidiyor?" sorusunu, "Güzel..." şeklinde cevaplarken, Oğulcan Engin ise koşar adımlarla aracına yönelmişti.İlişkilerini gözlerden uzak tutmaya çalışan ikili, kural da bozmuştu. Bir mekanda birlikte vakit geçiren aşıklar, objektiflere poz vermişti. Ünlü oyuncu, sevgilisiyle yer aldığı fotoğrafı 1,4 milyon takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından gözler önüne sermişti. Daner'in gönderisine kalp emojisi eklemesi dikkatlerden kaçmazken, ikilinin bir hayli keyifli olduğu da görülmüştü.

İLK POZ! 

İlişkilerini gözlerden uzak tutmaya çalışan ikili, kural da bozmuştu. Bir mekanda birlikte vakit geçiren aşıklar, objektiflere poz vermişti. Ünlü oyuncu, sevgilisiyle yer aldığı fotoğrafı 1,4 milyon takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından gözler önüne sermişti. Daner'in gönderisine kalp emojisi eklemesi dikkatlerden kaçmazken, ikilinin bir hayli keyifli olduğu da görülmüştü.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.