Hava Durumu

Öykü Çelik-İsmail Berhan çifti ayrıldı

Sevgilisi İsmail Berhan ile evlilik hazırlığında olan Öykü Çelik, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımla ayrıldıklarını söyledi. Çelik paylaşımında, “Basın mensuplarından hassasiyet rica ediyorum” ifadelerine yer verdi. Ünlü oyuncu Öykü Çelik, Survivor 2021 yarışmasından geçen haftalarda elenmişti. Survivor yarışmasından döndükten sonra sevgilisi İsmail Berhan tarafından evlilik teklifi alan Öykü Çelik, şimdilerde düğün hazırlıklarıyla uğraştığını dile getirmişti.

Haber Giriş Tarihi: 06.05.2021 23:58
Haber Güncellenme Tarihi: 06.05.2021 23:58
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.webursa.com
Öykü Çelik-İsmail Berhan çifti ayrıldı
Sevgilisi İsmail Berhan ile evlilik hazırlığında olan Öykü Çelik, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımla ayrıldıklarını söyledi. Çelik paylaşımında, “Basın mensuplarından hassasiyet rica ediyorum” ifadelerine yer verdi.

Ünlü oyuncu Öykü Çelik, Survivor 2021 yarışmasından geçen haftalarda elenmişti. Survivor yarışmasından döndükten sonra sevgilisi İsmail Berhan tarafından evlilik teklifi alan Öykü Çelik, şimdilerde düğün hazırlıklarıyla uğraştığını dile getirmişti.

“SAYGI ÇERÇEVESİNDE İLİŞKİMİZİ BİTİRDİK”

Evlillik arefesindeki Çelik, Instagram hesabı üzerinden yaptığı paylaşımla herkesi şok etti. Çelik, “İsmail Berhan Perinçekli ile söz konusu olan ilişkimiz karşılıklı anlayış ve saygı çerçevesi içerisinden bitmiş bulunmaktadır. Sevgili basın mensubu arkadaşlardan ilişkide olduğumuz dönemdeki gibi ayrılığımıza karşı da hassasiyeti göstermelerini rica ediyorum. Sevgiler” açıklamasıyla ilişkisinin bittiğini söyledi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.