Hava Durumu

Oyunu kullanan Sezen Aksu, mühürle eve gitmeye kalktı!

Türkiye ilk kez ikinci tur oylamasında sandık başına gidiyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan ve CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun yarıştığı Cumhurbaşkanı 2. tur seçimi için oyunu Beykoz'da kullanan Aksu, vatandaşlık görevini yerine getirdikten sonra kimliğini almayı ve mührü bırakmayı unuttu. Ünlü sanatçı, sınıftan çıktığı esnada görevlinin uyarısıyla mührü teslim etti.

Haber Giriş Tarihi: 28.05.2023 14:40
Haber Güncellenme Tarihi: 28.05.2023 14:42
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.webursa.com
Oyunu kullanan Sezen Aksu, mühürle eve gitmeye kalktı!

Sanatçı Sezen Aksu, Cumhurbaşkanı 2. tur seçimi için oyunu kullanmak üzere 08.30 sıralarında Beykoz'da bulunan Sedat Simavi Ortaokulu'na geldi. Aksu 1275 nolu sandıkta oyunu kullandı. Oy kullandıktan sonra mührü vermeyi unutan Aksu, görevlinin uyarısıyla teslim etti.

KİMLİĞİNİ ALMAYI, MÜHRÜ VERMEYİ UNUTTU

"Hiçbir şey söylemeyeceğim " diyerek oy kullandığı sınıftan çıkan Aksu, kimliğini ve seçmen kağıdını almayı unuttu. Bu sırada bir görevli sınıftan çıktığı sırada Aksu'ya kimliğini ve seçmen kağıdını teslim etti. Sanatçı oy kullanmak için okula gelen hayranlarıyla hatıra fotoğrafı da çektirdi.

“BEN SAHNEYE ÇIKMIYORUM ARTIK"

Okul kapısında Aksu ile karşılaşan Beykoz Belediye Başkanı Murat Aydın ise, “Yol kesildi efendim “diyerek Aksu'yu selamladı. Aksu, belediye başkanına "Sizden geliyor mesajlar değil mi ?" dedi. Belediye başkanı Aydın’ın "Bir konser yaparız artık" isteğine ise, sanatçı “Ben sahneye çıkmıyorum artık" yanıtını verdi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.