Hava Durumu

Recep İvedik 7 dünya rekoru kırdı!

Yıllardır hakkındaki eleştirilerle popüler kültür gündeminden düşmeyen Recep İvedik serisinin yedinci filmi, üç hafta önce Disney Plus'ta yayınlandı. Recep İvedik 7, platformun dünya rekorunu kırarak platforma 1 milyonun üzerinde abone getirdi. Öte yandan, Şahan Gökbakar ile Recep İvedik 8 ve 9 için görüşmeler başladı.

Haber Giriş Tarihi: 27.12.2022 10:54
Haber Güncellenme Tarihi: 27.12.2022 10:54
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.webursa.com
Recep İvedik 7 dünya rekoru kırdı!

Türkiye'nin en tartışmalı komedi serisi 'Recep İvedik', tüm eleştirilere rağmen büyük bir izleyici kitlesi bulmasıyla, yeni filmler çekilerek yolculuğuna devam ediyor. Son olarak filmin yazarı, yönetmeni ve başrol oyuncusu Şahan Gökbakar, serinin yedinci filmini sinemada seyirciyle buluşturmak yerine dijital platformda yayınlamaya karar verip haklarını, yüzü olduğu Disney Plus’a vermişti.

9 Aralık’ta izleyicisiyle buluşan, başrollerini Şahan Gökbakar, Öznur Serçeler ve Nurullah Çelebi'nin paylaştığı 'Recep İvedik 7'nin izlenme rakamları ve getireceği abone sayısı büyük merak konusu olmuştu.

8. VE 9. FİLMLERE ŞİMDİDEN ONAY

Tv 100'den Birsen Altuntaş'ın haberine göre film, Disney Plus’ın yüzünü güldürdü. Film dünya rekoru kırarak platforma 1 milyonun üzerinde abone getirdi. Böylece Şahan Gökbakar’la hemen Recep İvedik 8 ve 9 için görüşmeler başladı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.