Hava Durumu

Sessiz sedasız bir gidiş daha! Yeşilçam'ın mavi gözlü yıldızı vefat etti...

Ses sanatçısı ve yazar Onur Akay, Yeşilçam'ın mavi gözlü yıldızı Tunç Oral'ın 2 gün önce hayatını kaybettiğini duyurdu. Geçirdiği bir rahatsızlıktan dolayı 84 yaşında vefat ettiği öğrenilen Oral'ın cenazesinin bugün Antalya TürbeliCamii’nde öğle vakti kılınacak cenaze namazını müteakip Türbeli Mezarlığı’nda toprağa verileceği öğrenildi.

Haber Giriş Tarihi: 22.09.2022 13:16
Haber Güncellenme Tarihi: 22.09.2022 13:16
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.webursa.com
Sessiz sedasız bir gidiş daha! Yeşilçam'ın mavi gözlü yıldızı vefat etti...

Yeşilçam'ın bir yıldızı daha kaydı. Acı haberi "felaket tellalı" olarak bilinen Onur Akay duyurdu. Yeşilçam'ın mavi gözlü yıldızı, 84 yaşındaki usta oyuncu Tunç Oral’ın, hayatını kaybettiği öğrenildi. Usta oyuncunun 2 gün önce öldüğünü belirten Akay, "Sessiz sedasız bir gidiş daha" diyerek haberi verdi.

2 GÜN ÖNCE VEFAT ETTİ

“Türk Sinemasından sessiz sedasız bir gidiş daha!” başlıklı yazısıyla, Yeşilçam’ın jönlerinden 84 yaşındaki Tunç Oral’ın hayatını kaybettiğini duyurdu. Cenaze bilgilerini de paylaşan Akay, “Türk Sinemasından sessiz sedasız bir gidiş daha! Yeşilçam’ın jönlerinden Tunç Oral’ı, 20 Eylül Salı günü kaybettik. Geçirdiği bir rahatsızlıktan dolayı hayatını kaybeden Oral’ın cenazesi, 22 Eylül 2022 Perşembe günü, Antalya Türbeli Camii’nde öğle vakti kılınacak cenaze namazını müteakip Türbeli Mezarlığı’nda toprağa verilecek. Sinema camiasına ve ailesine sabırlar dilerim.” ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.