Hava Durumu

Şeyma Subaşı'na eşinden veto geldi! 'Paylaşım yapmamdan rahatsız oluyor'

Sosyal medya hesabından paylaştığı dekolteli ve bikinili pozlarıyla sık sık gündem olan Şeyma Subaşı'na geçtiğimiz ay evlendiği Mısırlı iş insanı eşi Mohammed Alsaloussi'den veto geldi. Sosyal medya hesabından bikini reklamı yapan Subaşı, eşi izin vermediği için bikini tanıtımını kıyafetini çıkarmadan yaptı: Meedo bikinili paylaşım yapmamdan rahatsız oluyor.

Haber Giriş Tarihi: 02.06.2023 17:29
Haber Güncellenme Tarihi: 02.06.2023 17:37
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.webursa.com
Şeyma Subaşı'na eşinden veto geldi! 'Paylaşım yapmamdan rahatsız oluyor'

Sosyal medya hesabından paylaştığı dekolteli ve bikinili pozlarıyla sık sık gündem olan Şeyma Subaşı'na geçtiğimiz ay evlendiği Mısırlı iş insanı eşi Mohammed Alsaloussi'den veto geldi. Sosyal medya hesabından bikini reklamı yapan Subaşı, eşi izin vermediği için bikini tanıtımını kıyafetini çıkarmadan yaptı: Meedo bikinili paylaşım yapmamdan rahatsız oluyor.

"MEEDO BİKİNİLİ PAYLAŞIM YAPMAMDAN RAHATSIZ OLUYOR"

Instagram hesabı ile pek çok kıyafet ve bikini tanıtımı yapan Şeyma Subaşı, eşi rahatsız olduğu için artık bikini giymeyeceğini, en azından sosyal medyada bu şekilde paylaşım yapmayacağını söyledi. Tanıtması gereken bikinisini göstermeden kumaşını anlatan Subaşı, "Bebek arkadaşımın yaptığı bikiniyi giyiyorum. Bikini videosu ve fotoğrafı koymamdan Meedo biraz rahatsız oluyor. O yüzden de göstermiyorum" dedi.

Subaşı ardından da bikinisinin üzerine siyah tül bir elbise giydi. 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.