Hava Durumu

Survivor 2023 bomba gibi geliyor! Fenomenler kadrosu belli oldu

TV8 ekranlarında yayınlanan ve reyting rekorlarını kırarak izleyiciyi ekran başına kitlemeyi başaran Survivor 2023'ün tanıtım videosu geçtiğimiz günlerde yayınlanmış, programının yapımcısı ve sunucusu ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı'nın yeni format açıklaması heyecan yaratmıştı. Merakla beklenen yarışmada yarışmacı kadrosu ise merak konusu olmuştu. Ortaya atılan iddiaya göre yarışmanın kadrosunda bu sene birbirinden 'fenomen' isimler alacak. İşte o yarışmacılar ve yeni format detayı...

Haber Giriş Tarihi: 31.10.2022 14:00
Haber Güncellenme Tarihi: 31.10.2022 14:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.webursa.com
Survivor 2023 bomba gibi geliyor! Fenomenler kadrosu belli oldu

Survivor, yeni sezonu ve formatıyla izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Müjdeyi ise ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı tanıtım videosunda geçtiğimiz günlerde "Bu seneki sloganımız şu; 'Survivor akıl oyunları'. Ada yaşamı ya da performansın dışında aklın da ön planda olduğu yeni bir Survivor geliyor" sözleriyle vermiş ve başvuruların başladığını duyurmuştu.

Survivor severleri heyecanlandıran açıklamanın ardından yeni sezon formatını 'Survivor 2023 All Star-Fenomenler' olarak açıklanması beklenirken, 'Survivor 2023 Fenomenler' kadrosu ile ilgili çok çarpıcı isimlerin yer alacağı iddia edildi. İşte Survivor 2023 Fenomenler kadrosunda yer alması beklenen isimler...

Geçtiğimiz sezonda eski şampiyonların da mücadele ettiği 'All Star' yılında Nisa Bölükbaşı'nın mutlu sona ulaştığı Survivor'ın yeni sezonu merakla bekleniyor. 

Nisa Bölükbaşı, parkur performansı olarak Adem Kılıçcı, Nagihan Karadere, Sema Aydemir, Ogeday Girişken, Seda Ocak, Batuhan Karacakaya ve Çağan Atakan Arslan gibi iddialı rakiplerinin gerisinde kalmasına rağmen SMS oylaması sonucu şampiyonluk ipini göğüslemeyi başarmıştı. 

 All Star sonrası 'haksızlık' eleştirileri günlerce konuşulmuştu. Nagihan ve Batuhan da bu yönde çarpıcı açıklamalar yapmıştı.

Survivor'ı üçüncü tamamlayan Batuhan'ın annesi Gülhayat Karacakaya'nın, "Oğlum sadece hak dediği için iki senedir kaybettik. Gitti oğlumun emekleri" çıkışında bulunmuştu.

Ilıcalı bu iddiaların ardından SMS oylaması sonuçlarını kamuoyuyla paylaşmak zorunda kalmıştı. Acun, "Kimsenin hakkı yenmedi. Bunu garanti edebilirim. Nisa'nın oyu Batuhan'ın üç katı" demişti.

Yarışmanın Instagram hesabından paylaşılan geçtiğimiz günlerdeki videoda başvuruların başladığının müjdesini ise Acun Ilıcalı duyurmuş ve tanıtımdaki yeni Survivor detayı ise hayranlarını daha da heyecanlandırmıştı.

Yarışmanın yapımcısı ve sunucusu Acun Ilıcalı, 'Survivor akıl oyunları' diyerek, yeni sezon tanıtımını gerçekleştirdi. Tanıtımını görenler; "Acun geçen yıldan ders çıkardı" ve "Eleştiriler sonrası harekete geçti" şeklinde yorumlarda bulunmuştu.

Ünlü televizyoncu, yayınladığı video ile Survivor 2023 başvurularının başladığını duyurdu. Ilıcalı, parkur performansı ve ada yaşamının ön planda olduğu yarışmada bu sene önemli bir farklılık yaşanacağını söyledi.

"Bu seneki sloganımız şu; Survivor akıl oyunları"
Ilıcalı tanıtım videosunda yaptığı açıklamada; "Survivor 2023'e hazır mısınz? Bu seneki sloganımız şu; 'Survivor akıl oyunları'. Ada yaşamı ya da performansın dışında aklın da ön planda olduğu yeni bir Survivor geliyor. 'Yaşım var, hafif kilom var, çok yüzemem, çok koşamam' demeyin. Belki de pratik zekanız size oyunları kazandıracak. Hemen başvurun ve Survivor 2023'e katılma şansına sahip olun" ifadelerini kullanmıştı.

Survivor 2023 yarışması merakla bekleniyor. Acun Ilıcalı'nın yeni sezon formatını 'Survivor 2023 All Star-Fenomenler' açıklaması beklenen yarışma için sosyal medyada sürpriz isimler yayıldı.

Aralarında TikTok fenomenlerinin de olduğu yarışmacılar zorlu mücadele için Ocak ayında Dominik'e gidecek.

Survivor'ın 2023 yılındaki yeni sezonunda yarışacak isimler henüz belli olmadı. Ancak sosyal medyada fenomenler kadrosu için sürpriz isimler ortaya atıldı.

İşte Survivor 2023 Fenomenler kadrosunda yer alacağı iddia edilen birbirinden çarpıcı isimler...

Hakan Hatipoğlu

Hikmet Tuğsuz

 Semih Öztürk

Steven Salam

 Damla Can

Furkan Kızılay

Merve Aydın

Faster Abdü adıyla tanınan YouTuber Ali Abdüsselam Yılmaz

TikTok fenomeni Merve Yalçın

TikTok fenomeni Cellat

Müzisyen Yaren Alaca gibi ünlü isimlerin Survivor 2023 kadrosunda yer alacağı iddia edildi. 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.