Hava Durumu

Survivor'da bir ayrılık daha! Ünlü şarkıcı da ada şartlarına dayanamayarak yarışmayı bıraktı

Survivor 2023'te ünlüler takımındaki yaprak dökümü sürüyor. Oylama sonucu Ümit Erdim, sağlık sorunları nedeniyle Berdan Mardini ve ada şartlarına dayanamadığı için Seçkin Piriler'in yarışmayı bırakmasının ardından ünlü şarkıcı Yusuf Güney de adadan ayrıldı. Ayrılığı konseyde açıklayan Acun Ilıcalı, "Bu sene tam anlamıyla bir direnç senesi oldu ve olacak. Şartlar çok zor olacak. Yusuf Güney de sizinle vedalaşmak için yanınıza gelecek'' sözlerini kullandı.

Haber Giriş Tarihi: 30.01.2023 09:21
Haber Güncellenme Tarihi: 30.01.2023 09:21
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.webursa.com
Survivor'da bir ayrılık daha! Ünlü şarkıcı da ada şartlarına dayanamayarak yarışmayı bıraktı

Survivor 2023'te yarışmacılar bu sezon yalnızca güç anlamında değil, akıl oyunları konseptiyle de rakiplerine karşı mücadele ediyor. Ancak zorlu şartlarda ada koşullarına dayanamayan yarışmacılar bir bir adadan ayrılmaya devam ediyor.

YUSUF GÜNEY DE AYRILDI

Acun IIlıcalı, 29 Ocak günü ada konseyinde çarpıcı bir açıklamada bulunarak Yusuf Güney'in yarışmaya devam edemeyeceğini açıkladı. Ilıcalı, ''Kırmızı takım için bugün itibariyle bir kayıp daha yaşanıyor. Yusuf Güney Survivor'a devam edemeyecek. Bu sene tam anlamıyla bir direnç senesi oldu ve olacak. Şartlar çok zor olacak. Bu sene daha önce de dediğim gibi akıl oyunları ile yarışmacıların mental, psikolojik ve akıllarını kullandığı sezon. Yusuf Güney de sizinle vedalaşmak için yanınıza gelecek.'' sözlerini kullandı.

BERDAN MARDİNİ, SAĞLIK SORUNLARI NEDENİYLE AYRILMIŞTI

Geçtiğimiz hafta Berdan Mardini'nin sağlık sorunları nedeniyle Survivor'a devam edemeyeceği açıklanmıştı. Acun Ilıcalı, yarışmacıya devam etmek isteyip istemediğinin sorulduğunu ve Berdan Mardini'nin gitmek istediğini söyledi.

SEÇKİN PİRİLER DE ADA ŞARTLARINA DAYANAMADI

Seçkin Piriler ise Survivor'dan kendi isteğiyle ayrıldı. Piriler, ada şartlarının kendisini çok zorladığını ve devam etmek istemediğini açıkladı. Bunun üzerine Piriler eleme gecesinde oy kullanamadı ve kendisine de oy atılamadı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.