Hava Durumu

Survivor yarışmacıları evlilik yolunda ilk adımı attı!

TV8 ekranlarında yayınlanan Survivor All Star 2022'de farklı takımlarda yarışan ve aşk yaşadıkları ortaya çıkan Mert Öcal ile Sude Burcu evlilik yolunda ilk adımı attı.

Haber Giriş Tarihi: 29.09.2022 11:20
Haber Güncellenme Tarihi: 29.09.2022 11:20
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.webursa.com
Survivor  yarışmacıları evlilik yolunda ilk adımı attı!

Survivor All Star 2022'de farklı takımlarda yarışan ve aşk yaşadıkları ortaya çıkan Mert Öcal ile Sude Burcu'nun aşkı doludizgin sürüyor. Geçtiğimiz günlerde doğum gününü kutlayan Öcal, partide sevgilisine evlilik teklif etmişti. Bu anları sosyal medya hesaplarından paylaşan ikili, evlilik yolunda ilk adımı atarak nişanlandılar.

Acun Ilıcalı'nın yapımcılığını ve sunuculuğunu üstlendiği Survivor All Star 2022'de aşk yaşadıkları ortaya çıkan Sude Burcu ile Mert Öcal, sosyal medya paylaşımlarıyla gündem olmaya devam ediyor.

Sık sık aşk pozlarını paylaşan çiftten 26 yaşındaki Burcu, Türkiye'ye gelir gelmez soluğu sevgilisinin yanında almış ve oyuncuyla çektikleri kareye kırmızı kalp emojisi koyarak sosyal medyada paylaşmıştı.

Kendisinden 13 yaş küçük Sude Burcu ile mutlu birlikteliği süren Survivor Mert, birkaç gün önce doğum günü partisinde sevgilisine evlilik teklifinde bulunmuştu. "Umarım bundan sonraki hayatını benimle geçirir" diyen Mert Öcal'ın yüzüğü çıkardığı anlarda Sude Burcu bir hayli şaşırmıştı. Arkadaşlarının alkışları içinde teklifi kabul eden Survivor Sude mekanı "Evet evet evet" diyerek inletmişti.

NİŞANLANDILAR

Sürpriz tekliften birkaç gün sonra ünlü çiftten güzel haber geldi. Öcal, İzmir'e gidip Sude Burcu'yu ailesinden istedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.