Hava Durumu

Suskunluğunu bozdu! Tarkan'dan Gülşen paylaşımı!

Megastar Tarkan, şarkıcı Gülşen’in İmam Hatiplerle ilgili sözleri nedeniyle tutuklanmasını sert bir dille eleştirdi. Tarkan "Yolsuzluk yapanları, hırsızları, kanunları çiğneyip doğayı katledenler, hayvanları öldürenleri, dini kendi yobaz düşüncelerine alet edip toplumu kutuplaştıranları görmezden gelen hukuk sistemimiz Gülşen'i bir kalemde tutukluyor" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 26.08.2022 15:55
Haber Güncellenme Tarihi: 26.08.2022 15:57
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.webursa.com
Suskunluğunu bozdu! Tarkan'dan Gülşen paylaşımı!

Nisan ayında verdiği konserde imam hatiplilere yönelik söylediği sözler nedeniyle 'halkı kin ve düşmanlığa tahrik veya aşağılama' suçundan hakkında soruşturma başlatılan şarkıcı Gülşen tutuklandı.

Gülşen'in ifadesinde, "Aramızdaki esprilerin bu haliyle kamuoyuna yansıması sonucu yanlış anlaşıldığını düşünüyorum. Ben imam hatiplileri ya da ülkemizin bir kısmını kötülemek, onlara hakaret etmek amacıyla asla bu konuşmayı yapmadım" dediği öğrenilirken siyasi liderler ve birçok sanatçı ünlü şarkıcıya destek verdi.

Gülşen'e bir destek de Megastar Tarkan'ndan geldi. Sosyal medya hesabından tutuklanma kararına ilişkin açıklama yayınlayan Tarkan, şunları söyledi:

"Tanık olduğumuz hukuksuzlukların, adalet sistemimizin ikiyüzlülüğü ve çarpıklığı karşısında her gün biraz daha hayretler içerisinde kalıyoruz. Çocuklara cinsel istismarda bulunanları, kadın katillerini, tacavüzcüleri tutuksuz yargılayan hatta bazen hiç yargılamayıp serbest bırakanlar Gülşen'e gelince hızla harekete geçiyor. Yolsuzluk yapanları, hırsızları, kanunları çiğneyip doğayı katledenler, hayvanları öldürenleri, dini kendi yobaz düşüncelerine alet edip toplumu kutuplaştıranları görmezden gelen hukuk sistemimiz Gülşen'i bir kalemde tutukluyor. Gülşen'e yapılan bu haksızlık son bulmalı ve Gülşen hemen serbest bırakılmalı"

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.