Hava Durumu

Tesettüre giren Tuğçe Tayfur vazgeçti: Dikkat çeken itiraf!

Maneviyata yöneldiğini açıklayan ve bu nedenle sahneleri bırakan Tuğçe Tayfur, geçtiğimiz haftalarda tesettüre girdiği fotoğrafları yayımlayınca gündem olmuştu. Tayfur, tesettürü beceremediği itirafıyla yeniden gündem oldu.

Haber Giriş Tarihi: 17.05.2023 13:34
Haber Güncellenme Tarihi: 17.05.2023 13:42
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.webursa.com
Tesettüre giren Tuğçe Tayfur vazgeçti: Dikkat çeken itiraf!

Maneviyata yöneldiğini açıklayan ve bu nedenle sahneleri bırakan Tuğçe Tayfur, geçtiğimiz haftalarda tesettüre girdiği fotoğrafları yayımlayınca gündem olmuştu. Tayfur, tesettürü beceremediği itirafıyla yeniden gündem oldu.

Ferdi Tayfur ile Necla Nazır'ın kızları Tuğçe Tayfur, geçtiğimiz aylarda yaptığı açıklamada maneviyata yöneldiği ve bu nedenle sahneyi bıraktığını söylemişti. Tayfur, daha sonra tesettürlü olarak paylaştığı pozlarla dikkat çekmişti.

Nişanlısı Burak Kalfa ile yaşadığı sansasyonel ilişkiyi bitiren Tuğçe Tayfur, 2. Sayfa programında konuştu. Tesettürlü pozları hakkında konuşan Tayfur, "Annemin bir yaşam şekli var, hep örnek olarak annem önümdeydi. Bu konu çok hassas bir konu, çok denedim aslında ama denemek istedim ama gördüğünüz fotoğraflardaki bir tesettür değil.

Beni bu kalıba sokmayın o zaman gerçek manada yaşayanlara haksızlık etmiş olurum. 2023 yılındayız kapalılık açıklık... Allah'a verdiğim sözden dolayı yapmaya çalıştım ama beceremedim. Keşke Kuran'da geçen anlamıyla bunu gerçekleştirebilseydim... Sahneyi bıraktım müziği bırakmadım" diyerek tesettüre girmeyi başaramadığını itiraf etti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.